Котлети з яловичої печінки – 8 рецептів приготування

Дієтичні котлети на пару в мультиварці

Інгредієнти: півкіло яловичої печінки, 2 курячих яйця, цибулина, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 210 г сметани низької жирності, морквина, пучок свіжої зелені, сіль.

  • Субпродукт промивається, позбавляється від плівок, жилок і зайвого жиру. Далі він добре просушується паперовими серветками і ріжеться мініатюрними шматочками.
  • Цибуля очищається від лушпиння і ділиться відразу на кілька частин. Крупно нарізати також морква. Зелень дрібно рубається.
  • У блендері подрібнюються всі підготовлені компоненти. В отриману масу забиваються яйця, додається сіль, сметана. Складові ще раз збиваються разом. Під кінець суміш засипається борошно.
  • У чашу приладу наливається вода. Зверху встановлюється спеціальна решітка для приготування на пару. Також потрібно злегка змастити її олією.
  • На решітці розкладаються заготовки майбутніх котлет, сформовані з отриманого фаршу.
  • Готується блюдо трохи менше півгодини в програмі «Пар».

    Дивіться також:  Смажені пельмені на сковороді — 9 рецептів
    Прокрутка до верху