Дієтичні котлети на пару в мультиварці
Інгредієнти: півкіло яловичої печінки, 2 курячих яйця, цибулина, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 210 г сметани низької жирності, морквина, пучок свіжої зелені, сіль.

Субпродукт промивається, позбавляється від плівок, жилок і зайвого жиру. Далі він добре просушується паперовими серветками і ріжеться мініатюрними шматочками.
Цибуля очищається від лушпиння і ділиться відразу на кілька частин. Крупно нарізати також морква. Зелень дрібно рубається.
У блендері подрібнюються всі підготовлені компоненти. В отриману масу забиваються яйця, додається сіль, сметана. Складові ще раз збиваються разом. Під кінець суміш засипається борошно.
У чашу приладу наливається вода. Зверху встановлюється спеціальна решітка для приготування на пару. Також потрібно злегка змастити її олією.
На решітці розкладаються заготовки майбутніх котлет, сформовані з отриманого фаршу.
Готується блюдо трохи менше півгодини в програмі «Пар».
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8