Пишний рецепт з манкою
Найбільш об’ємні і в той же час повітряні котлети зі свинячої печінки виходять, якщо у фарш додати манну крупу. Це не додасть страві калорійності, зате додасть пікантності.
Інгредієнти:
- печінка – півкілограма;
- п’ять-шість стіл. ложок манної крупи;
- три часточки часнику;
- дві цибулини;
- панировочная суміш;
- олія (рафінована або высокоолеиновое);
- сіль, оцтова кислота, сода, спеції.
Спосіб приготування:
Печінку промивають під краном, дають стекти воді і нарізають кубиками. Цибулину відокремлюють від лушпиння і розрізають на чотири частини. Готують часник. Інгредієнти провертають через м’ясорубку. У столову ложку з содою додають оцет і додають в суміш. Всипають манку. Ретельно перемішують і залишають на холоді на півгодини. З загусла суміші ліплять котлети довгастої форми, обкачують у панірувальної суміші і обсмажують з кожної сторони. Якщо фарш вийшов рідким, викладають його ложкою на розігріту сковороду. Обсмажують як оладки. Гарячі котлети можна посипати тертим сиром і подавати з будь-яким гарніром.