Котлети зі свинячої печінки – 10 рецептів приготування

Пишний рецепт з манкою

Найбільш об’ємні і в той же час повітряні котлети зі свинячої печінки виходять, якщо у фарш додати манну крупу. Це не додасть страві калорійності, зате додасть пікантності.

Інгредієнти:

  • печінка – півкілограма;
  • п’ять-шість стіл. ложок манної крупи;
  • три часточки часнику;
  • дві цибулини;
  • панировочная суміш;
  • олія (рафінована або высокоолеиновое);
  • сіль, оцтова кислота, сода, спеції.

Спосіб приготування:

Печінку промивають під краном, дають стекти воді і нарізають кубиками. Цибулину відокремлюють від лушпиння і розрізають на чотири частини. Готують часник. Інгредієнти провертають через м’ясорубку. У столову ложку з содою додають оцет і додають в суміш. Всипають манку. Ретельно перемішують і залишають на холоді на півгодини. З загусла суміші ліплять котлети довгастої форми, обкачують у панірувальної суміші і обсмажують з кожної сторони. Якщо фарш вийшов рідким, викладають його ложкою на розігріту сковороду. Обсмажують як оладки. Гарячі котлети можна посипати тертим сиром і подавати з будь-яким гарніром.

Дивіться також:  Кров’яна ковбаса – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху