Котлети зі свинячої печінки – 10 рецептів приготування

Рубані котлети з свинячої печінки

Для приготування рубаних котлет з печінки вам не знадобиться м’ясорубка або блендер. Досить добре заточеного ножа, необхідних продуктів і бажання «поворожити».

Інгредієнти:

  • 350-500 г свинячої печінки;
  • одна морква;
  • два яйця;
  • чайна ложка солі;
  • цибуля – 1 шт.;
  • 30 грам борошна;
  • олія для обсмажування;
  • стакан води;
  • свіжа зелень (200г).

Спосіб приготування:

Добре промиту печінку свинини нарізують на маленькі шматочки і складають їх у глибоку посуд. Моркву очищають і пропускають на дрібній тертці. Цибулю шаткують ножем. Овочі додають в миску з печінкою. Трохи перемішують. Яйця спочатку збивають в окремій мисці, а потім поступово вводять в основну масу. Перемішують до однорідної консистенції, додають борошно, солять.

Обсмажують котлети на добре прогрітій сковороді, причому на сильному газу. Масу викладають невеликий ополоником. Обсмаживши з одного боку, котлети перевертають і обсмажують з іншого боку. Готові котлети складають у чисту сковороду, додають води і залишають потушиться на повільному газу протягом п’яти хвилин. Посипають мелкорубленной свіжою зеленню і подають рубані котлети до столу.

Дивіться також:  Чіпси Начос (Nachos): склад, з чим їдять. 3 рецепта, як приготувати страву мексиканської кухні в домашніх умовах
Прокрутка до верху