Котлети зі свинячої печінки – 10 рецептів приготування

З вівсяними пластівцями в мультиварці

Ще один варіант рецепту печінкових котлет – з додаванням вівсяної крупи.

Інгредієнти:

  • чотириста грамів свинячої печінки;
  • одна морква;
  • півсклянки пластівців вівсянки;
  • цибуля – 1;
  • три ст. ложки борошна;
  • пучок свіжої зелені;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

Печінку промивають у воді, дають їй стекти і ріжуть на шматочки. Роблять фарш на м’ясорубці або роздрібнюють блендером. Додають цибулю, моркву. Перемішують і всипають половину склянки вівсяних пластівців. Лишають на холоді. Через півгодини солять, перчать і формують котлетки. Обсмажують за вісім хвилин з кожного боку на розпеченій сковороді, змащеній олією. Посипають січеною зеленню і подають до вечері.

Дивіться також:  Тефтелі з підливою – 10 рецептів
Прокрутка до верху