Ковбаса домашня – найсмачніший рецепт

Рецепт приготування з свинини і яловичини

Якщо свинина занадто жирна, а ви віддаєте перевагу дієтичні продукти, до основного м’яса можна додати нежирну яловичину.

Набір продуктів:

  • М’ясо свиняче — 1 кг;
  • М’ясо яловиче — 1 кг;
  • Часник три зубчики;
  • Вода;
  • Кишки;
  • Спеції і сіль за смаком.

Як зробити ковбасу в домашніх умовах:

Свинину і яловичину порізати на невеликі шматочки. Вимішуємо фарш разом із дрібно порізаним часником, сіллю і спеціями. Якщо м’ясна маса надто густа — наливаємо дві столові ложки води. Після цього займаємося тельбухами. Фарш вміщуємо очищені кишки і запікаємо в духовці.

Нехай приготування ковбаси відніме у вас час, зате ви не будете сумніватися в її якості, а смак буде саме такою, як ви любите.

Дивіться також:  Шашлик на шпажках в духовці з курки – 6 рецептів, як приготувати домашній міні-шашлик