Рецепт приготування з свинини і яловичини
Якщо свинина занадто жирна, а ви віддаєте перевагу дієтичні продукти, до основного м’яса можна додати нежирну яловичину.
Набір продуктів:
- М’ясо свиняче — 1 кг;
- М’ясо яловиче — 1 кг;
- Часник три зубчики;
- Вода;
- Кишки;
- Спеції і сіль за смаком.
Як зробити ковбасу в домашніх умовах:
Свинину і яловичину порізати на невеликі шматочки. Вимішуємо фарш разом із дрібно порізаним часником, сіллю і спеціями. Якщо м’ясна маса надто густа — наливаємо дві столові ложки води. Після цього займаємося тельбухами. Фарш вміщуємо очищені кишки і запікаємо в духовці.
Нехай приготування ковбаси відніме у вас час, зате ви не будете сумніватися в її якості, а смак буде саме такою, як ви любите.