Ковбаса з конини: як називається у різних народів, 4 рецепта приготування ковбаси в домашніх умовах

Чим корисні і шкідливі такі ковбасні вироби

Кінська ковбаса, завдяки своєму багатому складу з великою кількістю незамінних мінеральних речовин, вітамінів, амінокислот, дуже корисна для організму.

Наприклад, регулярне її споживання дозволяє зміцнити імунітет, нормалізувати підвищений артеріальний тиск і рівень гемоглобіну в крові.

Шкідливим такий продукт може виявитися тільки з-за своєї високої калорійності. Якщо вживати його у великій кількості, у гурмана швидко з’явиться зайва вага і різні, пов’язані з такими змінами, проблеми.

Дивіться також:  Пельмені в мультиварці – 6 рецептів