Ковбаса з конини: як називається у різних народів, 4 рецепта приготування ковбаси в домашніх умовах

Готуємо спрощеним способом

Існує навіть спрощений рецепт приготування в’яленої кінської ковбаси. Повторити його цілком легко і в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • конина – 1,5 кіло;
  • кінське сало – 200-250 м;
  • сіль – 2/3 ст.;
  • чорний перець – 1 ч. л.;
  • часник – ціла головка.

Приготування:

  • М’ясо порізати тонкими довгими стрічками. Також подрібнити сало, але його шматочки повинні вийти дрібніше.
  • Порубати часник. Змішати його з перцем і сіллю.
  • Натерти отриманою сумішшю м’ясо, відправити його в пакет. Зав’язати упаковку і прибрати в холодильник.
  • Очистити кишку від слизу, ретельно промити, наповнити м’ясною сумішшю.
  • Зав’язати оболонку майбутнього м’ясного продукту з двох сторін. Підвісити отримані батони ковбаси на 3-4 доби в сонячному, але добре продувається вітром місці.
  • Потім, прибрати заготовки в прохолодне приміщення з хорошою вентиляцією на 8-9 днів.

Домашня м’ясна продукція може відмінно зберігатися до 20 тижнів.

Ковбаса з м’яса коні буває вареної, сыровяленой, копченої. Щоб блюдо вийшло особливо смачним, його рекомендується готувати з м’яса трирічних тварин.

Дивіться також:  Рибні котлети з щуки – рецепт дуже смачних котлет
Прокрутка до верху