Крабові палички в кляре – 7 простих рецептів

Рецепт з додаванням часнику

Інгредієнти: 120 г крабових паличок, яйце, сіль, 2 ст. ложки високосортного борошна, спеції, 2-3 часникового зубчики.

  • Яєчко добре збивається віночком. До нього додається сіль і спеції. Відразу можна відправити в суміш подрібнений будь-яким зручним способом часник. Найкраще пропустити через часникодавку.
  • У напівготовий кляр потроху всипається борошно і спеції. Суміш потрібно вимісити до однорідності. За консистенцією вона буде схожа на густу сметану.
  • Розморожені палички позбавляються від плівки. Кожна з них ділиться на три рівні частини.
  • Палички умочують в кляр і смажать до рум’яного кольору на розігрітому маслі.

    Дивіться також:  Нагетси в духовці – 6 рецептів приготування
    Прокрутка до верху