У пивному клярі
Інгредієнти: велика пачка крабових паличок, 1 зубок часнику, пара плавлених сирків, трохи майонезу, по 80 мл фільтрованої води і пива, 2 яйця, 90 г борошна, сіль.

Для начинки сир з’єднується з невеликою кількістю майонезу і подрібненим часником.
Кожна крабовая паличка акуратно розгортається і покривається часниковою сумішшю. Далі можна загортати її назад.
Для приготування кляра з’єднується холодне пиво, вода і збиті з сіллю жовтки. Поступово в масу додається просеянная борошно.
Останніми в кляр відправляються збиті в густу піну білки. Перемішувати складові потрібно дуже акуратно широкої ложкою.
Крабовая паличка нанизується на вилку і повністю занурюється в кляр. Далі закуска смажиться в добре розігрітому жирі з усіх боків. Найзручніше використовувати фритюрницю.
Смажені крабові палички в кляре подаються з часниковим сметанним соусом.