Крабові палички в кляре – 7 простих рецептів

У пивному клярі

Інгредієнти: велика пачка крабових паличок, 1 зубок часнику, пара плавлених сирків, трохи майонезу, по 80 мл фільтрованої води і пива, 2 яйця, 90 г борошна, сіль.

  • Для начинки сир з’єднується з невеликою кількістю майонезу і подрібненим часником.
  • Кожна крабовая паличка акуратно розгортається і покривається часниковою сумішшю. Далі можна загортати її назад.
  • Для приготування кляра з’єднується холодне пиво, вода і збиті з сіллю жовтки. Поступово в масу додається просеянная борошно.
  • Останніми в кляр відправляються збиті в густу піну білки. Перемішувати складові потрібно дуже акуратно широкої ложкою.
  • Крабовая паличка нанизується на вилку і повністю занурюється в кляр. Далі закуска смажиться в добре розігрітому жирі з усіх боків. Найзручніше використовувати фритюрницю.
  • Смажені крабові палички в кляре подаються з часниковим сметанним соусом.

    Дивіться також:  М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах
    Прокрутка до верху