Крабові палички в кляре – 7 простих рецептів

Без яєць

Інгредієнти: 90 мл світлого пива, велика упаковка крабових паличок, половина лимона, ароматні трави, половина склянки пшеничного борошна, сіль.

  • З половинки лимона в миску вичавлюється сік. Туди ж одразу додається сіль і ароматні трави за смаком.
  • В отриманий маринад на півгодинки відправляються заздалегідь розморожені палички.
  • В окрему миску борошно просіюється і вливається пиво. Маса добре вимішується. Можна використовувати для цього міксер. Додається сіль, приправи.
  • Кожна промаринованная паличка занурюється в кляр з пива і борошна, після чого викладається в жаровню з розігрітим маслом.
  • Готується частування до появи золотистої скоринки.

    Дивіться також:  Гречка з тушонкою – 8 рецептів смачного приготування
    Прокрутка до верху