Крабові палички в кляре – 7 простих рецептів

Фаршировані крабові палички в кляре

Склад компонентів: 12 шт. крабових паличок, пучок зелені, 2-2,5 ст. ложки борошна, 1 ст. ложка кип’яченої води, 3 яйця, 2 ст. ложки майонезу, 90 г будь-якого сиру (краще – твердого), часник за смаком, сметана або майонез для змащування начинки.

  • При необхідності палички попередньо розгортаються і фаршируються начинкою.
  • Остання готується із дрібно тертого сиру, сполученого з розчавленим часником, сметаною або майонезом. В начинку також додається мелкорубленая зелень.
  • Для кляру соус і яйця добре збиваються. До них виливається вода.
  • Кожна паличка з начинкою обвалюється в борошні, занурюється в кляр, після чого смажиться на розігрітій олії до скоринки.
  • Можна готувати фаршировані крабові палички в кляре з різними начинками за смаком. Наприклад, додавати в них свіжі або мариновані овочі, всілякі соуси і спеції.

    Дивіться також:  З чим їдять хумус? 4 рецепти страв з нутовим пюре
    Прокрутка до верху