Крабові палички в кляре – 7 простих рецептів

Оригінальний спосіб приготування в кокосовому клярі

Інгредієнти: 170 крабових паличок, 60 г борошна + для обсипання, ½ ч. ложки пекарського порошку, 40 мл води, повний стакан великої кокосової стружки.

  • Всі сухі інгредієнти з рецепту з’єднуються в загальній посуді. Борошно бажано попередньо просіяти. Далі сипка основа для кляру розлучається крижаною водою. Саме така температура рідини дозволить зробити частування максимально хрустким.
  • Попередньо розморожені і позбавлення від плівок палички злегка обвалюються в борошні і занурюються в кляр. Він повинен бути досить густим, інакше вся суміш швидко стече з продукту.
  • Заготовки опускаються в киплячу олію і обсмажуються до зарум’янювання з усіх боків. Підійде для цієї мети і фритюрниця, і звичайна сковорода. Останній варіант дозволить заощадити масло.
  • Готове частування подається до столу як в гарячому, так і в холодному вигляді. За бажанням можна перед зануренням в кляр розгорнути палички і фарширувати будь-якою начинкою.

    Дивіться також:  Равіолі – 8 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
    Прокрутка до верху