Крем для медового торта – 9 рецептів правильного крему

Торт медовик виходить дуже м’яким і ніжним завдяки правильно приготованого крему. Крем для медового торта готується просто і швидко, але результат перевершує всі очікування.

Класичний крем для медового торта зі згущеним молоком

Вам знадобиться:

  • шматок вершкового масла – 100 гр;
  • цукровий пісок – 50 гр;
  • ваніль – щіпка;
  • молоко – 0,2 л;
  • борошно хлібопекарська – 50 гр;
  • згущене молоко – 200 гр.

Як зробити крем для медового торта зі згущеним молоком:

  • Вибираємо невелику каструлю з товстим дном, куди завантажуємо просіяне в ситі борошно.
  • Додамо цукор, наллємо молоко. Всі перемішаємо.
  • Включаємо плиту на малій потужності і варимо основу майбутнього крему до тих пір, поки він не загусне. Масу постійно помішувати, так як вона може пригоріти.
  • Поки крем в каструлі буде остигати, дістаньте з холодильника масло і розімніть його.
  • В молочну суміш вилийте згущене молоко і перемішайте.
  • Масло покладіть в чашу блендера і, поступово додаючи крем із згущеним молоком, починайте збивати.
  • Насипте трохи ванілі. Він додасть ласощів особливий аромат.
  • Тепер можна приступати до оформлення торта.

Смачна сметанна прошарок

Такий варіант ласощі виходить більш насиченим і важким. Крем добре підійде для великого торта. Залишиться ще й на тістечка.

Компоненти рецепту:

  • сметана свіжа – 0,5 л;
  • цукровий пісок – 170 гр.

Як приготувати сметанний крем для медового торта:

  • Кількість інгредієнтів залежить від того, наскільки великі коржі для торта. Якщо у вас зовсім маленький десерт, то зменшіть пропорції продуктів.
  • Поки основа для ласощі випікається в духовці, в миску зі сметаною, додайте цукор. Це важливо. Сметана береться добре охолоджена.
  • Включіть міксер на повну потужність і обробіть ним суміш до повного розчинення цукру й утворення густої пишної піни.
  • За бажанням можете додати ваніль на кінчику ножа.
  • Крем готується дуже швидко. Торт витримати в холодильнику, щоб він просочився кремом. Верх можна оформити тертим шоколадом.
Дивіться також:  Шарлотка пишна з яблуками в духовці – 9 рецептів

Заварний крем для медового торта

Просочення для медовика вийде дуже легкою, в міру солодким і неймовірно ніжною. Обов’язково спробуйте!

Список продуктів:

  • цукор – 0,17 кг;
  • два курячих яйця;
  • борошно хлібопекарська – 40 гр;
  • молоко – 0,2 л;
  • олія слив. – 0,2 кг.

Готуємо покроково:

  • В посуд з борошном виливаємо 100 мл молока. Змішуємо продукти віночком.
  • Додаємо в молочну масу два сирих яйця. Знову збовтуємо віночком.
  • Основу для крему ставимо на плиту і готуємо до загустіння. У процесі варіння поступово вливаємо молоко, що залишилося і заважаємо масу ложкою.
  • Коли маса придбає консистенцію крему, вимикаємо вогонь.
  • Шматок вершкового масла перетворюємо в м’яку масу в мікрохвильовці. З’єднуємо його з цукром, збиваємо з допомогою віночка і перекладаємо в теплий крем.
  • Активно все перемішуємо ложкою. Наш крем готовий. Можна прикрашати їм торт.

Як приготувати з сиру?

Список інгредієнтів:

  • згущене біле молоко – 100 гр;
  • масло вершкове – 170 гр;
  • цукрова пудра – 45 гр;
  • сир – 0,35 кг;
  • щіпка ваніліну.

Готуємо сирний крем:

  • Розтопіть до м’якості шматок вершкового масла. Зробити це можна в мікрохвильовій печі, на водяній бані, або просто почекавши 40-60 хвилин.
  • Завантажуємо його в чашу блендера, починаємо збивати на малій потужності, поступово додаючи цукрову пудру. Вийде пишна піниста маса.
  • Насипте трохи ваніліну.
  • Наливаємо невеликими порціями згущене молоко не перестаючи збивати майбутній крем.
  • Вивалюємо в сито сир, перетираємо його, не залишаючи великих грудочок.
  • Додайте його до решти продуктів. Увімкніть блендер в останній раз.
  • Готовим кремом обробіть медовик, обмазавши краю і боки. Він вбереться через 3 години. Приємного апетиту!

Оригінальний крем на манній крупі

Ніжний крем з манкою додасть медового ласощів родзинку. Зробити його дуже легко з простих інгредієнтів.

Дивіться також:  Тісто на сметані – 8 рецептів смачного тіста для випічки

Нам знадобиться:

  • цукровий пісок – 0,1 кг;
  • молоко – 400 мл;
  • шматок масла – 0,2 кг;
  • манна крупа – 50 гр.

Покрокове приготування крему:

  • Доводимо вершкове масло до стану м’якості.
  • З’єднуємо його з цукром і перетираємо.
  • Доводимо до кипіння молоко і варимо в ньому манну кашу протягом 5 хвилин. Остуджуємо масу.
  • Викладаємо в миску з кашею суміш масла і цукру. Включаємо міксер і перемелюємо інгредієнти до кремоподібного стану.
  • Обмазуємо коржі кремом, що вийшов, збираємо торт. Залишаємо просочуватися в холодильнику.

З вареним згущеним молоком

Вам знадобиться:

  • банка вареного згущеного молока;
  • коньяк або ванілін;
  • якісне вершкове масло – 1 пачка;
  • біле згущене молоко – 70 мл

Алгоритм дій:

  • За годину до готування перекладіть пачку масла і згущонку в тепле місце. Нам необхідно, щоб їх температура досягла кімнатної.
  • З’єднати обидва продукту і збити міксером в м’яку густу масу.
  • Виливаємо білу згущене молоко і проходимся по суміші міксером ще раз.
  • За смаком додайте пару крапель коньяку або щіпку ваніліну.
  • Перемішуємо все віночком. Ніжна, солодка, кремоподібна маса готова.

Карамельна прошарок

Дуже красива і неймовірна смачна просочення для торта.

Основні інгредієнти рецепту:

  • шматок масла – 160 гр;
  • вершки – 0,3 л;
  • щіпка ванілі;
  • цукровий пісок – 190 гр.

Як приготувати крем:

  • Беремо міцну каструлю з товстим дном. Додаємо в неї цукровий пісок. Ставимо на середній вогонь. Постійно перемішуючи, тримаємо на плиті до тих пір, поки цукор не розтане. Слідкуйте, щоб він не підгорів.
  • Виливаємо вершки в пластмасову миску і підігріваємо в мікрохвильовій печі. Вони повинні бути гарячими.
  • Додаємо їх в каструльку з коричневим цукром, заважаємо їх, не вимикаючи плиту, до однорідності.
  • Переливаємо майбутній крем в холодну посуд, остуджуємо і прибираємо в холодильник.
  • М’яке масло викладаємо в чашу блендера і перемелюємо в м’яку масу протягом 5 хвилин.
  • Потроху додаємо в масло холодний крем. Викладаємо одну ложку суміші і вмикаємо блендер, потім додаємо ще одну ложку крему. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться карамельна маса.
  • Закриваємо вийшов ніжний і пишний крем в холодильнику на годину. Після цього приступайте до складання торта. Приємного апетиту!
Дивіться також:  Пиріг яблучний на кефірі – 5 швидких і смачних рецептів

З молока та згущеного молока

Базові продукти:

  • пакетик ванільного цукру;
  • молоко – 500 мл;
  • цукор – 170 гр;
  • варена згущене молоко – 150 гр;
  • борошно пшеничне – 100 гр.

Поетапне приготування:

  • Ставимо каструлю з молоком на вогонь малої потужності.
  • Насипаємо борошно і проходимся по суміші міксером на маленькій швидкості. Газ не вимикаємо. Так крем вийде однорідний, без грудочок.
  • Масу охолоджуємо і додаємо шматочки масла. Знову використовуємо міксер.
  • Насипаємо обидва види цукру: звичайний і ванільний.
  • Викладаємо згущене молоко і знову все перемелюємо міксером до однорідного складу.
  • М’який, з ніжним вершковим смаком крем готовий.

Масляний крем

Необхідні інгредієнти:

  • сметана – 120 гр;
  • шматок масла вершкового – 150 гр;
  • цукрова пудра – 150 гр.

Поетапне приготування:

  • Масло доводимо до м’якості в мікрохвильовці.
  • Змішуємо його з цукровою пудрою і перетираємо.
  • Окремо збиваємо сметану з допомогою віночком і виливаємо її до суміші пудри і масла.
  • Ще раз все збиваємо.
  • Як тільки коржі для торта будуть готові, охолодити їх і формуємо торт, обмазуючи їх ніжним солодким кремом. Приємного чаювання!
Прокрутка до верху