Крем для вирівнювання торта – 10 кращих рецептів приготування в домашніх умовах

Крем для вирівнювання торта – завершальний етап при приготуванні тортів. Такий крем обов’язково повинен мати щільну текстуру і добре тримати форму. Тому для його приготування не варто нехтувати якістю продуктів та економити на інгредієнтах. Якщо діяти чітко та дотримуватися рекомендацій, крем вийде у всіх без винятку.

Крем чиз для вирівнювання торта

Крем чиз для вирівнювання торта має приголомшливу текстуру, яка не втрачає форму. За наявності перевірених продуктів та потужної техніки, крем збивається за 10 хвилин. Після стабілізації такий крем стає щільнішим і густішим, чудово лягає на будь-яку поверхню і з легкістю вирівнюється.

Інгредієнти:

на – 1 порції

  • Олія вершкове – 150 гр. (82.5%)
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Сир сирний – 400 гр.

Процес приготування:

Як приготувати крем для вирівнювання торта в домашніх умовах? Дістаємо продукти для приготування крему. Якісне вершкове масло попередньо виймаємо з холодильника, щоб воно розм’якшилося.

У ємність кладемо м’яке вершкове масло|мастило| і засипаємо цукрову пудру.

Використовуючи міксер, доводимо масу до пишності та освітлення.

Добившись пишної консистенції, викладаємо 400 г сирного сиру. Перемішуємо міксером на середній швидкості.

За допомогою лопатки збираємо крем зі стінок і перемішуємо, щоб усунути повітря, що утворилося в процесі збивання.

Готовий крем можна охолодити або використати одразу, вирівнюючи кондитерськими інструментами.

Використовуємо щільний апетитний крем за призначенням.

Крем для вирівнювання торта готовий! Смачного!

Крем для вирівнювання бісквітного торта в домашніх умовах

Крем для вирівнювання бісквітного торта в домашніх умовах добре тримає форму. Приготування такого крему не принесе особливих проблем. Дотримуючись докладного опису, все буде на найвищому рівні. Для реалізації рецепту бажано використовувати швидкорозчинний перевірений желатин.

Час приготування – 1 год. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 300 гр.
  • Шоколадні білі краплі – 400 гр.
  • Вершки 20% – 150 гр.
  • Желатин – 1 ч.л.
  • Вода – 2 ч.л.
  • Ванільний цукор – 15 гр.

Процес приготування:

  1. Збираємо продукти для крему.
  2. Чайну ложку желатину висипаємо у невелику ємність та заливаємо холодною водою. Перемішавши, даємо набрякнути.
  3. Сметану виливаємо у високу чашу. Всипаємо ванільний цукор.
  4. Доводимо до кипіння каструлю із водою. Зверху розміщуємо чашу зі сметаною так, щоб дно не торкалося води. При постійному перемішуванні прогріваємо, доки ванільний цукор не розчиниться.
  5. У гарячу суміш відправляємо шоколадну краплю.
  6. Продовжуючи перемішувати, нагріваємо до розчинення шоколадних крапель.
  7. Вийде однорідна рідка суміш.
  8. До маси, що вийшла, вводимо набряклий желатин і грунтовно перемішуємо.
  9. Далі кладемо розм’якшене вершкове масло.
  10. Перемішуємо лопаткою до об’єднання.
  11. Беремо міксер і починаємо збивати крем до однорідної консистенції.
  12. Після чого забираємо в холод на стабілізацію приблизно на півгодини.
  13. Холодний крем знову збиваємо міксером.
  14. Збиваємо до пишності та міцних піків.
  15. Крем вийде досить щільним та густим.
  16. Готовий крем готовий для використання. Вирівнюємо торт. Смачного!

Ідеальний крем із сирного сиру для вирівнювання торта

Ідеальний крем із сирного сиру для вирівнювання торта готується просто і за бажання фарбується за допомогою гелевих харчових барвників. Щільна текстура крему відмінно тримає форму, надаючи гладку поверхню смачним десертам. З таким кремом не варто хвилюватися, що коржі вийшли нерівними. Крем чудово справляється з маскуванням.

Дивіться також:  Тистечко «Картопля» з печива – 10 рецептів у домашніх умовах

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 80 грн.
  • Сирний сир – 300 гр.

Процес приготування:

  1. Дістаємо основні інгредієнти. Вершкове масло можна дістати заздалегідь, щоб воно встигло розм’якшитися. Можна нарізати кубиками, щоб процес був швидшим.
  2. Зігріте вершкове масло кладемо у високу ємність.
  3. Всипаємо цукрову пудру, що просіяє.
  4. Озброївшись міксером, змішуємо компоненти до пишної консистенції, що посвітлішала.
  5. Додаємо третину сирного сиру.
  6. Ретельно перемішавши до гладкості, вводимо частину і знову вимішуємо міксером.
  7. Додаємо третину і перемішуємо до об’єднання.
  8. Готовий крем використовуємо для вирівнювання чи декору.
  9. Він добре тримає форму. Смачного!

Щільний крем чиз для вирівнювання торта на олії

Щільний крем чиз для вирівнювання торта на олії – це рецепт, який зможе повторити навіть кондитер-початківець. Для приготування знадобиться лише 3 інгредієнти. Вершкове масло обов’язково вибираємо свіже, якісне та перевірене. Якщо немає цукрової пудри, то попередньо змалюємо цукор за допомогою кавомолки.

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 90 грн.
  • Вершковий сир – 300 гр.

Процес приготування:

  1. Попередньо дістаємо вершкове масло та відправляємо у глибоку ємність.
  2. Просіюємо цукрову пудру.
  3. Озброюємося міксером, починаємо збивати на невеликій швидкості, поступово збільшуючи оберти.
  4. Маса має стати світлішою та пишніше.
  5. Далі вводимо холодний вершковий сир.
  6. Зменшуємо швидкість і поєднуємо крем до гладкості.
  7. Готовий крем можна використовувати одразу або поставити в холодильник.
  8. Використовуємо крем для вирівнювання чи декору. Смачного!

Стабільний крем чиз на вершках для вирівнювання торта

Стабільний крем чиз на вершках для вирівнювання торта, за наявності якісних інгредієнтів та потужної техніки, вийде у кожного. Крем чиз виходить із щільною текстурою і не втрачає форму. Продукти обов’язково вибираємо свіжі, це одна з важливих особливостей, від яких залежить успішний результат.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 125 мл.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Вершковий сир – 350 гр.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

  1. Збираємо перелічені у рецептурі компоненти.
  2. Холодний вершковий сир вивантажуємо в об’ємну ємність.
  3. Засипаємо пропущену через сито цукрову пудру та ванілін.
  4. Використовуючи електроприлад, починаємо поєднувати інгредієнти на помірних обертах.
  5. Чи не зупиняючись, збиваємо масу до гладкого стану.
  6. У чисту знежирену миску заливаємо добре охолоджені вершки. Від їхньої кількості залежить щільність готового крему.
  7. Чистими та сухими віночками міксера збиваємо вершки.
  8. Доводимо вершки до нещільного стану.
  9. У кілька прийомів до вершкової маси вводимо солодку основу сирну.
  10. Ретельно перемішуємо лопаткою після кожного прийому.
  11. Готовий крем застосовуємо для вирівнювання торта чи прикраси десертів. Смачного!
Дивіться також:  Крем для торта - 10 простих і смачних рецептів

Шоколадний крем для вирівнювання торта

Шоколадний крем для вирівнювання торта готується досить легко. Для цікавого процесу знадобиться трохи більше 15 хвилин. Шоколадний крем ідеально доповнить улюблені торти. Я готую цей крем досить давно. Десерти з таким кремом завжди виходять надзвичайно смачними.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 100 грн.
  • Сирний сир – 400 гр.
  • Шоколад – 100 г.

Процес приготування:

  1. Відразу для зручності викладаємо продукти на робочій поверхні. Сирний сир та вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника і даємо зігрітися до кімнатного стану.
  2. Шоколад ділимо на часточки і складаємо в ємність.
  3. Розміщуємо на плиті водяну баню та розтоплюємо шоколад до рідкого стану. Після чого шоколадна суміш повинна охолонути до кімнатної температури.
  4. У миску для збивання крему кладемо розм’якшене вершкове масло і просіюємо цукрову пудру. Встановивши максимальні обороти на електроприладі, збиваємо крем до пишності та освітлення. Збиваємо, поки пудра не розчиниться.
  5. Після чого вливаємо остиглий шоколад. Об’єднуємо до однорідності.
  6. Далі до маси, що вийшла, вводимо сирний сир і перемішуємо, щоб компоненти «одружилися».
  7. Готовий крем не вимагає стабілізації, його можна використовувати одразу.
  8. Смачного!

Білковий крем для вирівнювання торта

Білковий крем для вирівнювання торта надає десертам неповторного вигляду і виходить досить смачним завершальним елементом. Як і для реалізації всіх рецептів, знадобляться нові та якісні продукти. Якщо ви займаєтеся випічкою, то повинні вже визначитися у фаворитах серед перерахованих компонентів, віддаючи перевагу певним маркам та виробникам.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 280 гр.
  • Цукор-пісок – 130 гр.
  • Яєчні білки – 4 шт.
  • Ванільний цукор – 20 гр.
  • Лимонна кислота – 1 щіпка.

Процес приготування:

  1. Складаємо необхідні продукти в одному місці.
  2. Білки виливаємо в об’ємну чашу. Всипаємо 130 г цукрового піску, 20 г ванільного цукру і дрібку лимонної кислоти.
  3. Поміщаємо на водяній бані.
  4. Не перестаючи помішувати, суміш прогріваємо до повного розчинення цукрових кристалів.
  5. Після чого прибираємо ємність з водяної лазні та злегка остудити суміш.
  6. Розм’якшене вершкове масло розминаємо лопаткою до однорідності.
  7. Воно нам знадобиться пізніше.
  8. За допомогою міксера білки збиваємо до крутих піків.
  9. Ось що має вийти.
  10. Продовжуючи збивати частинами вводимо м’яке вершкове масло.
  11. Однорідна пишна маса готова.
  12. Лопаткою перемішуємо готовий крем, щоб позбутися потрапив під час збивання зайвого повітря.
  13. Щільний крем готовий до застосування.
  14. Вирівнюємо торт.
  15. Смачного!

Крем для вирівнювання торта з білим шоколадом

Крем для вирівнювання торта із білим шоколадом перетворює будь-який десерт на гастрономічний шедевр. Ласуни, безсумнівно, оцінять торт із найсмачнішим фінішним покриттям. Для виконання рецепту потрібно якісний шоколад і жирні вершки.

Дивіться також:  Класичний чізкейк «Нью-Йорк» - 8 рецептів у домашніх умовах

Час приготування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Білий шоколад – 600 грн.
  • Вершки 33% – 200 мл.

Процес приготування:

  1. Готуємо якісний шоколад та жирні вершки. Шоколад має бути кімнатної температури. А вершки гарячими, близько 85-90 градусів.
  2. Рубаємо шоколад ножем або використовуємо тертку за бажанням.
  3. Шоколадну крихту засипаємо у чашу.
  4. Поспішаючи, вливаємо гарячі вершки.
  5. Об’єднуємо інгредієнти віночком до гладкості.
  6. Остуджуємо суміш до 40 градусів.
  7. Після чого відправляємо у холод на 5-7 хвилин до загусання.
  8. Холодний ганаш збиваємо міксером протягом хвилини на помірних обертах.
  9. Маса посвітлішає і набуде ніжної та повітряної консистенції.
  10. Готовий крем можна застосовувати за призначенням. Смачного!

Фінішний крем для вирівнювання торта «Молочна дівчинка»

Фінішний крем для вирівнювання торта «Молочна дівчинка» готується максимально просто при використанні лише двох інгредієнтів. Крем виходить ніжним, але добре тримає форму. Такий завершальний етап має важливу роль, тому продукти мають бути свіжими та якісними.

Час приготування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 300 гр.
  • Згущене молоко – 380 гр.

Процес приготування:

  1. Попередньо дістаємо якісне вершкове масло та даємо зігрітися за кімнатних умов. Перекладаємо в чашу для збивання. Згущене молоко теж має бути такої температури, щоб крем не розшарувався.
  2. Озброївшись міксером, збиваємо 7-10 хвилин до стану легкості.
  3. Не перестаючи збивати, потроху вливаємо молоко, що згущує|згущає|.
  4. Якщо дотримуватись даних на початку рекомендації, тобто взяти продукти однакової температури, крем не розшарується.
  5. Добре збитий крем має густу еластичну текстуру.
  6. Остуджуємо крем у холодильнику і використовуємо для покриття торта.
  7. Найзручніше це робити кондитерським шпателем. Смачного!

Крем «Ганаш» для вирівнювання торта

Крем «Ганаш» для вирівнювання торта виходить густим та щільним. Відмінно вирівнює десерти і готується лише за півгодини. Для отримання відмінного результату не заощаджуємо на вартості та використовуємо якісні продукти. Саме вони є запорукою успіху.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 180 гр.
  • Темний шоколад – 280 грн.
  • Вершки 33% – 350 мл.

Процес приготування:

  1. Виливаємо вершки в ківш і прогріваємо до закипання.
  2. Шоколад ламаємо або рубаємо. Кладемо шоколад у чашу і заливаємо гарячими вершками.
  3. Даємо постояти кілька хвилин, щоб шоколад повністю розчинився.
  4. Ретельно перемішуємо суміш.
  5. Доводимо до однорідності.
  6. Вершкове масло кладемо в іншу чашу, яка підходить для мікрохвильової печі.
  7. Розпускаємо олію до рідкого стану зручним способом.
  8. Беремо чашу глибше виливаємо шоколадну суміш і рідке вершкове масло.
  9. Використовуючи ручний міксер, збиваємо до однорідності.
  10. Спочатку ганаш стане однорідним.
  11. Продовжуючи збивати, вийде густий крем.
  12. Для стабілізації даємо крему постояти 10-15 хвилин. Через вказаний час застосовуємо крем для вирівнювання десертів. Смачного!