Крем пломбір для торта – 8 рецептів приготування

Найлегшими кулінарними стравами є кекси і печиво. А ось пекти торти, це ціле мистецтво. Для їх прошарку необхідно приготувати крем. Найбільш підходящим буде крем, пломбір для торта. За своїми смаковими якостями він нагадує вершкове морозиво.

Класичний крем, пломбір для торта на сметані

Для того, щоб приготувати крем, знадобляться:

  • Будь-яка сметана в кількості 400 р.
  • 150 р масла, тільки вершкового.
  • Пакетик ванільного цукру.
  • Цукор звичайний – 150 р.
  • Яйце.
  • Три ст. л. борошна

Як приготувати крем, пломбір на сметані:

  • За 1 годину до приготування крему вийміть з холодильника вершкове масло.
  • У чашку покладіть сметану, яйце, цукор і борошно, змішайте всі інгредієнти.
  • Тепер за допомогою міксера або віночка збити масу до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
  • Тепер чашку слід поставити на маленький вогонь або парову лазню. Весь час масу потрібно помішувати. Доведіть її до потрібної густоти.
  • Після зняття з плити крем потрібно остудити, за цей час він загусне ще більше.
  • Окремо збивається вершкове масло.
  • Поступово викладайте масло в крем, при цьому не перестаючи збивати.
  • У завершенні додається ванільний цукор і ще раз збивається маса протягом 2 хвилин.

Як приготувати на вершках?

Складові компоненти:

  • 2 склянки молока (не обов’язково, щоб воно було жирним, можна замінити його згущеним молоком)
  • Цукор – 1 склянка
  • 2 ст. л. попередньо просіяного борошна
  • Крохмаль (зазвичай беруть картопляний) – 1 ст. л.
  • Вершки – 150 мл
  • М’яке вершкове масло – 100 р.

Крем пломбір на вершках приготувати просто, потрібно дотримуватися наступної послідовності:

  • У чашку зливається молоко, кладуть борошно, крохмаль і цукор.
  • Починайте варити на маленькому вогні, поки маса не загусне. Потім її потрібно остудити.
  • Вершки з маслом збиваються в окремих чашках.
  • Тепер по черзі додайте масло і вершки в загустілий крем. При цьому безперервно збиваючи його.
Дивіться також:  Сочники з сиром з пісочного тіста – 6 рецептів приготування

Крем готовий.

Повітряний крем на молоці

Приготування займає в середньому 45 хвилин.

Знадобляться наступні продукти:

  • 250 мл. молока.
  • 70 р. Борошна.
  • 2 яйця.
  • 150 р. Цукру.
  • 250 р. Злив. Масла.
  • 1/3 частина чайної ложки ванілі.

Покрокова інструкція по приготуванню:

  • Спочатку перетирається борошно з цукром, потім додаються яйця і 50 мл. молока. Щоб не було згустків протягом 5 хвилин необхідно збивати суміш.
  • Молоко, що залишилося, доводиться до кипіння окремо, але так, щоб з’явилися тільки бульбашки.
  • Після цього молоко з’єднується з іншими продуктами і все доводиться до кипіння.
  • Окремо збийте масло з ваніліном.
  • Збиваючи основну масу, починайте поступово додавати збите масло.

Шоколадний пломбір для торта

Інгредієнти:

  • Сметана 20% — 300 р.
  • Стільки ж 30% вершків
  • Два яйця
  • Цукор у вигляді пудри – 175 р.
  • 3 ст. л. Какао
  • Ст. ложка борошна

Як приготувати шоколадний крем, пломбір:

  • Окремо збийте білки і жовтки орт яєць.
  • Спочатку приєднайте до білків цукрові пудри, потім додати попередньо змішані какао, борошно і сметану.
  • Суміш встановлюється на парову баню, приблизно хвилин на 7-10, за цей час маса загусне.
  • Після охолодження поступово вводиться збитий яєчний білок.
  • За допомогою міксера вершки збиваються і додаються в отриманий крем.
  • Протягом двох годин отриманий продукт остуджується.

Готуємо заварний крем

Для заварного крему знадобиться:

  • Молоко будь-якої жирності в кількості однієї склянки
  • 0,5 склянки цукру
  • 100 г. М’якого вершкового масла
  • 3 ст. л. з гіркою борошна
  • Трохи ваніліну

Як створити заварний пломбирный крем, покрокове приготування:

  • Четверта частина молока відливається в окрему тару, решта зливається в каструлю. Цукор відправляється туди ж і залишається до розчинення.
  • В окрему частину молока додається борошно і ретельно перемішується, щоб не з’явилися грудки.
  • Каструля з молоком і цукром повинна нагрітися на вогні, після цього невелику частину рідини додають у молоко з борошном і розводять так, щоб маса стала рідкою.
  • Тепер каструля з молоком і цукром нова встановлюється на газ. А молочно-борошняна суміш додається до неї. Варіть крем до загустіння. Постійно помішуючи. Після цього зніміть з вогню, та все одно помішуйте, щоб не утворилася плівка.
  • Окремо за допомогою міксера збивається 100 р. Масла.
  • Остиглий крем теж потрібно збити міксером, він не збільшиться в об’ємі, просто стане ніжніше, а можливі грудочки, розчиняться.
  • З’єднайте крем, ванілін і масло і ще раз збийте все міксером.
Дивіться також:  Торт з вафельних коржів – 8 рецептів, як зробити закусочний торт зі згущеним молоком, кремом або консервами

Крем пломбір для змащування торта готовий.

Рецепт білкового пломбіру

Такий крем ще називають мокре безе і їм прикрашають торти.

Інгредієнти:

  • 2 штуки яєць
  • 100 г цукру
  • Четверта частина ложки лимонної кислоти

Інструкція до приготування:

  • Яйця поділяються на білки і жовтки;
  • Білки змішати з цукром, миска при цьому повинна бути більше;
  • Поставте чашку з білками і цукром на парову баню так, щоб вода не торкалася дна посуду;
  • Запаліть газ і починайте над парою збивати міксером білки з цукром;
  • Вже через 5-6 хвилин збивання ви побачите, що маса стала білою і однорідною. В неї потрібно додати лимонну кислоту;
  • Поки вода в сотейнику кипить збивання можна залишати ні на хвилину, інакше білки згорнутися і крем буде зіпсований;
  • Після зняття маси з вогню продовжуйте збивати ще 3-4 хвилини. У підсумку ви отримаєте щільну білу масу, маслянисту на вигляд.
  • Таким кремом за допомогою кондитерського мішка ви можете прикрасити торт або приготувати сухе безе, помістивши його в духовку.

Крем-чіз пломбір

Для того, щоб приготувати подібний крем, вам знадобляться такі продукти:

  • Сир маскарпоне – 300 р.
  • Вершки в кількості 250 мл
  • Пудра з цукру – 120-150 р.
  • Ванільний пакетик.

Готувати крем не складно:

  • Перш змішуються сир, пудра і ванілін
  • Окремо вершки збиваються
  • Всі складові частини з’єднуються і акуратно перемішуються.

З сиром маскарпоне

Він буде особливо смачним, якщо у крем додати полуницю або інші ягоди на свій смак. А маскарпоне іноді можна замінити сирним сиром.

Приготуйте наступні продукти:

  • Вершки в кількості однієї склянки;
  • Сир маскарпоне – 200 р.;
  • Полуниця або інші ягоди – 120-150 р.;
  • Ванілін;
  • Масло вершкове – 120 р.
  • Трохи більше цукрової пудри (170 р.)
  • Крохмаль незалежно картопляний він, або кукурудзяний – 1 ч. л.
Дивіться також:  Булочки з повидлом – 7 рецептів приготування смачних домашніх булочок

Послідовність приготування:

  • З ягід пюре готується.
  • До нього додається крохмаль і трохи вариться на слабкому вогні, після цього суміш остуджується.
  • Розм’якшене масло вводиться в ягідне пюре, а потім і сир маскарпоне. Інтенсивного збивання не потрібно.
  • Окремо збийте вершки і додайте туди цукрову пудру, з ваніліном. Знову збийте до стійкої піни.
  • Після цього всі заготовки з’єднуються. Збивати при цьому нічого не потрібно.

І наостанок кілька практичних порад

Щоб крем був пишним і апетитним завжди беріть свіжі продукти, крім того, за своїм температурного режиму вони повинні бути однаковими. А ось вершки трохи треба охолодити, тоді вони добре зіб’ються.

Крем приготується швидше, якщо ви цукор замініть цукровою пудрою, так і текстура буде гладкою і однорідною.

Під час варіння крему на паровій бані або вогні, постійно помішуйте його, так не буде грудочок у вашій страві.

Прокрутка до верху