Якщо Ви перепробували величезну кількість смачних страв і вас важко здивувати в їжі, то пропонуємо Вам набір різноманітних рецептів курячого крем-супу. Ці оригінальні страви в той же час прості в приготуванні. Пробуючи їх, ви відчуєте себе у французькому ресторані. Не дивно, адже батьківщиною таких рецептів є Франція!
Класичний сирний суп з куркою
Рецепт супу з куркою з сиром дуже простий.
Інгредієнти:
- Куряче філе
- Картопля – 2-3 шт.
- Твердий сир – 150 р.
- Цибуля-порей
- Морква
- Зелень, сіль, перець
Покроковий рецепт приготування:
- Зварити курку
- Бульйон процідити
- Закинути картоплю в проціджену рідину
- Тим часом приготувати засмажку. Для цього посмажити цибулю та моркву
- Обсмажені на сковороді овочі перекласти в суп, а слідом скибочки курки і твердий сир.
- Намагайтеся підтримувати середню температуру варіння, щоб сир добре розійшовся в бульйоні. При цьому потрібно помішувати суп, щоб була однорідна маса
- У цьому рецепті можна використовувати рис. Для цього потрібно додати 2 столові ложки рису в процесі готування. Будьте уважніше, суп при цьому буде більш густий. Тим самим кількість води потрібно буде збільшувати.
Курячий крем-суп — класичний рецепт
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 1 шт.
- Картопля – 2-3 шт.
- Сир твердий (можна плавлений) – 150 р.
- Морква
- Цибуля
- Часник
- Сіль, спеції, зелень, грінки – за смаком
Процес приготування
- Варити нарізані скибочки курки 60 хвилин.
- Нарізати невеликими скибочками овочі
- Вийняти куряче м’ясо
- Перекласти в бульйон моркву, картоплю, цибулю
- Скибочки курки закинути слідом
- Збити все блендером до консистенції супу-пюре. Рада. Якщо у вас акриловий блендер, то перед вливанням супу в чашу остудіть його.
- Однорідну масу супу поставте на вогонь, додайте нарізаний невеликими шматочками сир
- Помішуйте суп, домагаючись розчинення сиру до однорідної маси
- За бажанням прикрасьте блюдо сухариками з часником та зеленню
Крем-суп з плавленим сиром і грибами
Вишуканим і цікавим буде рецепт крем-супу з сиром і грибами.
Для такого рецепта знадобиться:
- Гриби, печериці 400 г
- Плавлений сир 1 шт
- Картопля 3 шт.
- Половина ріпчастої цибулі
Етапи приготування:
- Зварити картоплю
- Посмажити поросяти, ягняти цибулю і гриби
- Варену картоплю збити блендером до пюреподібної маси
- Посипати все натертим сиром і перемішати, спостерігаючи, як розплавиться сир
- Додати гриби
Крем-суп курячий з сиром і грибами
У даному рецепті до попередніх інгредієнтів потрібно додати курку, моркву, вершкове масло. Отже, технологія приготування:
У готовий курячий бульйон додати подрібнену картоплю, слідом моркву і ріпчасту цибулю. Через кілька хвилин закинути нарізані гриби і вершкове масло. Посипати все тертим сиром, додати зелень. Пюрируем готовий суп блендером.
Крем-суп з кабачків з куркою і сиром
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
- куряче м’ясо 400 г
- кабачок 1 шт
- картопля 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- вершки 100 мл
- твердий сир 20 г
- мускатний горіх, сіль, перець
Рецепт:
- Відварити курку
- Овочі порізати великими шматочками
- Закинути картоплю, цибулю, кабачок
- Додавши спеції, дочекатися закінчення приготування
- Збити готовий суп блендером
- У готовий суп влити вершки. Вмісту дати закипіти
- Зверху посипати натертим сиром
Сирний крем-суп з копченою куркою
Приготуйте цю страву для родини, щоб створити атмосферу ресторану у себе вдома. Батьківщина сирних крем-супів – Франція. Легкий і ніжний курячий суп-пюре прекрасно підійде для дитячого харчування.
Інгредієнти:
- 1.5 літра води
- 3 картоплі
- 1 шт цибуля ріпчаста
- 1 шт морква
- 200 р. копчена курка
- 1 шт. плавлений сирок
- 25 мл вершки
- кріп або петрушка — за смаком
Рецепт
- Моркву подрібнити
- Цибулю нашаткувати
- Зробити засмажку з моркви і цибулі
- Скибочки копченої курки варити 20-30 хвилин
- Кубики картоплі додати до супу і дочекатися закінчення готування
- Покласти смажені моркву і цибулю
- Подрібнити сир
- Пюрировать суп блендером. Влийте вершки при високій густоті супу
- Зверху посипати подрібнений сир і дочекатися його розчинення
- Додати шматочки курки, зелень, сухарі.
Дане блюдо буде однаково смачним як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Курячий крем-суп з сирними рулетами
Пропонуємо незвичайний, і разом з тим простий рецепт.
Для цього рецепту вам знадобиться:
- Курячий бульйон – 2 л.
- Картопля 3-4 шт.
- Плавлений або твердий сир — 150 р.
- Борошно – 120 р.
- Яйце -1 шт.
- Цибулю, моркву, зелень, сіль і перець.
Рецепт
- Відварити курку, бульйон процідити.
- Закинути порізану картоплю в бульйон
- Додати цибулину, розрізану навпіл. Можна попередньо цибулю засмажити
- Тим часом потрібно приготувати рулетики. Тісто: яйце змішати з сіллю і борошном
- Готове тісто розкачати, надати форму прямокутника. Викласти на тісто сир, сформувати щільний рулет
- Краще робити рулетики невеликими, щоб їсти їх цільними.
- Рулетики закинути в суп
- Підсмажте моркву з цибулею.
- Смажені овочі перекласти в суп і варити до готовності
- За бажанням додайте макарони
Порада: Менш жирний суп можна отримати, попередньо знявши шкірку з курки.