Крем зі згущеного молока і вершкового масла – 6 рецептів приготування

Крем зі згущеного молока і вершкового масла часто використовується для змащування коржів при створенні тортів і тістечок, наповнення повітряних десертів. Готується крем досить швидко і не вимагає особливих навичок в кондитерському напрямку. Нижче пропонуємо кілька варіантів приготування солодкого крему.

Крем зі згущеного молока і вершкового масла — базовий рецепт

Найпростіший крем зі згущеного молока і вершкового масла складається з мінімальної кількості продуктів. Його приготування вимагатиме не більше 10 хвилин. Підходить для різних десертів.

Крем готується з наступних продуктів:

  • 250 гр злив. масла;
  • 1 скл. згущеного молока з цукром;
  • третина пакетика ванільного цукру.

Масло рекомендується заздалегідь дістати з холодильної камери і залишити, щоб воно стало м’яким. Після збити його в мисці так, щоб маса стала кремоподібної і злегка посвітлішала.

Далі потроху додаємо молоко, не припиняючи опрацьовувати масу віночком або міксером. Разом з молоком висипаємо цукор. Збиваємо протягом 5-7-ми хвилин.

Крем готовий до приготування торта. Залишилося лише змастити коржі, і відправити десерт просочуватися в холодильник.

На замітку. Смак крему можна зробити більш оригінальним, додавши столову ложку коньяку. Завдяки цьому напою основа придбає легку смакову нотку волоських горіхів.

Дивіться також:  Свинячий окіст в духовці – 7 рецептів приготування смачного і соковитого м’яса