Курячі крила в медово-соєвому соусі на сковороді
Крильця в медово-соєвому соусі на сковороді можна смачно приготувати, використовуючи наступний список продуктів:
- ½ Лимона;
- 70 г соєвого соусу;
- спеції («Для курки»;
- сіль;
- 2 часникових зубки;
- 3 стіл. л. томату або кетчупу;
- 1 стіл. л. пост. масла;
- 900 р крил;
- 2 стіл. л. меду.
Опис приготування:
- Підготувати основний компонент, промити у воді і за необхідності почистити.
- Розділити крила по суглобам за допомогою гострого ножа.
- У глибокій сковороді або сотейнику розігріти олію і обсмажити до появи скоринки шматочки.
- Поки крила смажаться, підготувати соус, змішавши в мисочці всі інші складові. Коли м’ясо просмажиться, залити його соусом і тушкувати хвилин 10 після закипання рідини. Після того, як соус загусне, вогонь можна вимикати.