Крильця в медово-соєвому соусі – 10 рецептів на сковороді, в мультиварці та духовці

Курячі крила в медово-соєвому соусі на сковороді

Крильця в медово-соєвому соусі на сковороді можна смачно приготувати, використовуючи наступний список продуктів:

  • ½ Лимона;
  • 70 г соєвого соусу;
  • спеції («Для курки»;
  • сіль;
  • 2 часникових зубки;
  • 3 стіл. л. томату або кетчупу;
  • 1 стіл. л. пост. масла;
  • 900 р крил;
  • 2 стіл. л. меду.

Опис приготування:

  • Підготувати основний компонент, промити у воді і за необхідності почистити.
  • Розділити крила по суглобам за допомогою гострого ножа.
  • У глибокій сковороді або сотейнику розігріти олію і обсмажити до появи скоринки шматочки.
  • Поки крила смажаться, підготувати соус, змішавши в мисочці всі інші складові. Коли м’ясо просмажиться, залити його соусом і тушкувати хвилин 10 після закипання рідини. Після того, як соус загусне, вогонь можна вимикати.
Дивіться також:  Ростбіф з яловичини – класичний рецепт і 7 варіантів приготування
Прокрутка до верху