Крильця в медово-соєвому соусі – 10 рецептів на сковороді, в мультиварці та духовці

Запікаємо в маринад з меду, соєвого соусу і гірчиці

  • сіль і набір спецій «Для курки» — за смаком;
  • мед — 100 г;
  • сік лимона — 50 г;
  • соєвий соус — 3 стіл. л.;
  • будь-яка свіжа зелень — 40 г;
  • гірчиця французька (у зернах) — 10 г;
  • часник — 3 зубчики;
  • крила свіжі — 800-900 р.

Приготування гостро-солодких крилець наступне:

  • Приготувати маринад з рідких складових, пресованого часнику і дрібно рубаної зелені. Заправити маринад сіллю і спеціями.
  • Крильця промити, дати стекти рідини, після замаринувати в глибокій ємності. Маринувати протягом 3-х годин.
  • Запекти при 180 град. за півгодини.
Дивіться також:  М’ясо по-французьки в духовці зі свинини – шість рецептів
Прокрутка до верху