Запікаємо в маринад з меду, соєвого соусу і гірчиці
- сіль і набір спецій «Для курки» — за смаком;
- мед — 100 г;
- сік лимона — 50 г;
- соєвий соус — 3 стіл. л.;
- будь-яка свіжа зелень — 40 г;
- гірчиця французька (у зернах) — 10 г;
- часник — 3 зубчики;
- крила свіжі — 800-900 р.
Приготування гостро-солодких крилець наступне:
- Приготувати маринад з рідких складових, пресованого часнику і дрібно рубаної зелені. Заправити маринад сіллю і спеціями.
- Крильця промити, дати стекти рідини, після замаринувати в глибокій ємності. Маринувати протягом 3-х годин.
- Запекти при 180 град. за півгодини.