Крім чиз для торта класичний – 10 рецептів приготування в домашніх умовах

Крем чиз – це неймовірно ніжний крем для торта. Приготувати такі ласощі можна різними способами. Використовуйте нашу перевірену кулінарну збірку з десяти рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фотографіями.

Крем чиз для торта на вершках у домашніх умовах

Крем чиз для торта на вершках у домашніх умовах порадує напрочуд ніжним смаком та помірною насолодою. З таким кремом ваші десерти вийдуть неймовірно смачними та привабливими. Використовуйте рецепт вершкового крему чиза для ваших свят і сімейних чаювання.

Інгредієнти:

0.65 кг.

  • Сир вершковий – 450 гр.
  • Вершки – 120 мл. (33%)
  • Цукрова пудра – 70 гр.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

Як приготувати класичний крем чиз для торта в домашніх умовах? Вибираємо зручну містку ємність для вимішування крему. Занурюємо сюди вершковий сир у холодному стані.

Просіюємо до ніжного сиру цукрову пудру у зазначеній кількості. Для аромату додаємо ванілін.

Збиваємо продукти віночком кілька хвилин.

Доповнюємо масу холодними жирними вершками. Продовжуємо збивати до одержання однорідного складу.

Далі крем можна вимішати для більшої гладкості.

Отримуємо пишну блискучу масу білого кольору.

Крем чиз для торта у домашніх умовах готовий. Використовуйте у подальшому кулінарному процесі!

Класичний крем чиз для торта з сирного сиру, вершків та цукрової пудри

Класичний крем чиз для торта з сирного сиру, вершків і цукрової пудри відрізняється приємним смаком і найніжнішою текстурою. Його дуже зручно наносити на коржі, також він підійде для вирівнювання десерту. Виконайте кроки з нашого рецепту, щоб отримати ідеальний домашній крем чиз.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 500 грн.

Інгредієнти:

  • Сир сирний – 300 гр.
  • Вершки 33-35% – 150 мл.
  • Пудра цукрова – 70 грн.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.

Процес приготування:

  1. Відміряємо всі необхідні компоненти, вказані у списку.
  2. У місткий посуд відправляємо сирний сир (використовуємо його в холодному вигляді), цукрову пудру та ванільний цукор для аромату. Можна обійтися без останнього інгредієнта. Все це збиваємо міксером.
  3. За допомогою лопатки збираємо крем зі стінок миски та знову збиваємо масу.
  4. Вливаємо сюди охолоджені жирні вершки (33-35%). Починаємо збивати на низькій швидкості, поступово збільшуючи її до середньої. Збиваємо заготовку до м’яких повітряних піків.
  5. Далі збиваємо ще близько 15 секунд до здобуття більш щільної маси.
  6. Ніжний крем досить універсальний. Його можна використовувати для прикраси та обмазування коржів.
  7. Класичний крем чиз для торта з сирного сиру, вершків та цукрової пудри готовий!

Крем чиз для вирівнювання торта

Крем чиз для вирівнювання торта – це універсальна заготівля як професійного, так домашнього кондитера. Готовий крем виходить дуже ніжним, приємним до смаку, а також порадує акуратною гладкою текстурою. Беріть на замітку покрокову ідею!

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 600 грн.

Інгредієнти:

  • Олія вершкове 82,5% – 120 гр.
  • Сир сирний – 0,4 кг.
  • Пудра цукрова – 60 гр.

Процес приготування:

  1. Для замішування крему підготуємо лише три компоненти: сирний сир, цукрову пудру та вершкове масло. Олію рекомендуємо використовувати з жирністю не менше 82%.
  2. Вибираємо велику містку ємність, де збиватимемо крем. Занурюємо сюди вершкове масло та солодку цукрову пудру.
  3. Починаємо збивати компоненти міксером до гладкості та однорідності. Сюди ж занурюємо сирний сир. Найкраще використовувати його в охолодженому вигляді.
  4. Знову збиваємо ніжну масу міксером до з’єднання.
  5. Ще раз все старанно розмішуємо лопаткою, щоб надати гладкості.
  6. Ніжний сирний крем можна наносити на бісквітний торт і розпочинати захоплюючий процес вирівнювання.
  7. Крем чиз для вирівнювання торта готовий!

Шоколадний крем чиз для торта

Шоколадний крем чиз для торта – це неймовірно смачні і універсальні в кондитерській справі ласощі. Такий крем виходить дуже ніжним. Крім того, з ним дуже легко працювати – можна використовувати як для прошарку, так і для вирівнювання, прикраси. Спробуйте!

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 850 грн.

Інгредієнти:

  • Сир сирний – 430 гр.
  • Шоколад – 130 г.
  • Вершки 33% – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 80 грн.

Процес приготування:

  1. Підготуємо чотири основні компоненти для приготування шоколадного крему: сир, шоколад, цукрову пудру та жирні вершки – краще брати не менше 33%.
  2. Відміряємо потрібну кількість шоколаду (можна взяти шоколадні краплі). Розтоплюємо продукт при температурі, що не перевищує 45 градусів. Якщо використовуємо мікрохвильову піч, то розтоплюємо в кілька заходів по 10 секунд. Далі масу охолоджуємо до кімнатної температури.
  3. У містку ємність відправляємо холодні вершки високої жирності, сирний сир та солодку пудру. Збиваємо компоненти міксером.
  4. У шоколадну суміш додаємо пару столових ложок білої сирної маси. Збиваємо до пишного однорідного складу.
  5. Викладаємо сюди сирний крем, що залишився.
  6. Знову все збиваємо до повної готовності.
  7. Шоколадний крем чиз для торта готовий. Використовуйте за призначенням!

Крем чиз на олії для торта

Крем чиз на олії для торта відрізняється особливим блиском та гладкістю. Такий продукт можна використовувати для обмазування коржів та для прикраси. Крім того, готовий крем порадує неймовірно ніжним та приємним смаком. Ідеальне рішення для привабливих десертів.

Час готування – 17 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 460 грн.

Інгредієнти:

  • Сир сирний – 300 гр.
  • Олія вершкове 82,5% – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 60 гр.
  • Цукор ванільний – за бажанням.

Процес приготування:

  1. У зручну містку ємність або чашу міксера відправляємо вершкове масло кімнатної температури. Вибираємо продукт жирності щонайменше 82%.
  2. Збиваємо його на середній швидкості міксера одну-дві хвилини.
  3. Необхідно отримати максимально ніжну однорідну масу.
  4. Далі до олії додаємо просіяну цукрову пудру.
  5. Збиваємо до світлого та пишного стану маси.
  6. На цьому етапі додаємо ванільний цукор та інші ароматизатори, якщо бажаєте.
  7. Збиваємо масу до помітного побіління близько 7 хвилин.
  8. Додаємо в заготівлю сирний сир.
  9. Збиваємо ніжний крем ще близько хвилини. Потім можна вимішати лопаткою.
  10. Крем чиз на олії для торта готовий!

Крем чиз для прикраси торта

Крем чиз для прикраси торта – це найкраще рішення як для початківця, так і для досвідченого кондитера. З такими ласощами ваш десерт вийде неймовірно привабливим та смачним. Приготувати найніжніший крем чиз нескладно. Дотримуйтесь нашого перевіреного покрокового рецепту.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 350 грн.

Інгредієнти:

  • Сир сирний – 200 гр.
  • Вершки 33% – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 40 грн.
  • Ванілін – за смаком.

Процес приготування:

  1. Вибираємо потрібні продукти із нашого списку. Усі молочні компоненти мають бути охолодженими.
  2. Відміряємо необхідну кількість сиру сиру і викладаємо його у містку ємність.
  3. Заливаємо сир вершками підвищеної жирності – щонайменше 33%.
  4. Також сюди всипаємо цукрову пудру, що просіяє.
  5. Доповнюємо компоненти ваніліном. Він необхідний для аромату та надання особливого смаку в стилі пломбіру.
  6. Збиваємо продукти спочатку на зниженій швидкості. Поступово її збільшуємо та продовжуємо працювати міксером до отримання привабливих піків.
  7. Чиз крем для прикраси торта готовий. Починайте декор вашого десерту!

Крем чиз для торта з маскарпоне

Крем чиз для торта з маскарпоне – це ідеальна заготовка як для професійного, так домашнього кондитера. Готовий крем виходить дуже ніжним, приємним до смаку, його можна наносити між коржами та використовувати для вирівнювання. Беріть на замітку покрокову ідею!

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 600 грн.

Інгредієнти:

  • Сир Маскарпоне – 150 гр.
  • Сир сирний – 250 гр.
  • Вершки 33% – 100 мл.
  • Пудра цукрова – 100 гр.

Процес приготування:

  1. Відміряємо всі необхідні компоненти списку.
  2. Перекладаємо в чашу міксера сир, а також сир маскарпоне.
  3. Виливаємо сюди холодні жирні вершки. Попередньо їх обов’язково потримайте у холодильнику.
  4. Просіюємо цукрову пудру, розбиваючи всі можливі грудочки.
  5. Збивати рекомендується насадкою “лопатка”, інакше її називають “весло”.
  6. Починаючи з малих обертів просто перемішуємо, щоб пудра розійшлася по всій масі рівномірно і інгредієнти трохи з’єдналися.
  7. Потім включаємо швидкість якомога більше і перемішуємо протягом 20-30 секунд, в самому кінці можна збити крем на високій швидкості, щоб точно розбити всі грудочки.
  8. Також важливо не перебити крем, тому збиваємо з максимальною обережністю та залученістю.
  9. Отримуємо стійку однорідну масу.
  10. Готовий крем наостанок перемішуємо силіконовою лопаткою, щоб позбавитися бульбашок повітря.
  11. Крем чиз для торта із маскарпоне готовий!

Домашній крем чиз зі згущеним молоком для торта

Домашній крем чиз зі згущеним молоком для торта – це дуже смачний, ніжний і привабливий продукт. Він ідеально підійде як для домашніх тортів, так і для справжніх кондитерських шедеврів. Простий універсальний крем чиз – це справжня паличка-виручалочка.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 450 грн.

Інгредієнти:

  • Сир сирний – 150 гр.
  • Молоко згущене – 50 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл.
  • Пудра цукрова – 50 грн.

Процес приготування:

  1. Підготуємо основні чотири компоненти за нашим списком. Вершки обираємо підвищеної жирності, інакше пишний крем не вийде.
  2. У зручну містку ємність переливаємо вершки. Посуд рекомендується потримати у холодильнику 15 хвилин – це прискорить процес збивання вершків.
  3. Збиваємо вершки за допомогою міксера протягом чотирьох-п’яти хвилин.
  4. Занурюємо у білу масу сирний сир, продовжуємо збивати до однорідності та густоти складу.
  5. Доповнюємо заготовку солодкою пудрою.
  6. Вливаємо 50 грамів звичайного згущеного молока (не варене). Перемішуємо до однорідності, можна це зробити лопаткою.
  7. Домашній крем чиз зі згущеним молоком для торта готовий. Використовуйте за призначенням!

Крем чиз для прошарку бісквітного торта в домашніх умовах

Крем чиз для прошарку бісквітного торта в домашніх умовах порадує приємним ніжним смаком та привабливою повітряною текстурою. Його дуже зручно наносити на бісквітні коржі. Виконайте кроки з нашого рецепту, щоб отримати ідеальний домашній крем чиз.

Час готування – 12 годин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 900 грн.

Інгредієнти:

  • Сир сирний – 0,4 кг.
  • Шоколад білий – 300 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл.

Процес приготування:

  1. Підготуємо основні продукти за списком.
  2. У містку ємність відправляємо шматочки білого шоколаду. Можна використовувати плитку чи шоколад у кондитерських краплях. Заливаємо продукт 100 мл гарячих вершків.
  3. Вимішуємо шоколад із вершками, поки не отримаємо однорідну масу. Так ми приготували шоколадний ганаш – рекомендується забрати його в холодильник на 12 годин.
  4. Через зазначений час до ганаша викладаємо охолоджений сирний сир і вливаємо холодні вершки, що залишилися. Збиваємо міксером до однорідного складу.
  5. Далі білу пишну масу розмішуємо лопаткою.
  6. Такої кількості крему вистачить для прошарку торта з чотирьох стандартних бісквітних коржів.
  7. Крем чиз для прошарку бісквітного торта в домашніх умовах готовий!

Крем чиз для торта з рикотти

Крем чиз для торта з рікотти виходить дуже смачним, ніжним, а також потішить привабливою повітряною текстурою. Такий продукт зробить ваші домашні торти ще смачнішими та цікавішими. Найніжніший крем підходить як для прошарку, так і прикраси.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 950 грн.

Інгредієнти:

  • Сир Рікотта – 0,5 кг.
  • Олія вершкове – 200 гр.
  • Пудра цукрова – 250 гр.
  • Екстракт ванілі – до смаку.

Процес приготування:

  1. Відміряємо всі потрібні продукти за списком.
  2. У містку миску відправляємо охолоджену рикотту. Доповнюємо її цукровою пудрою та починаємо збивати міксером.
  3. Обережно перемішуємо міксером на низьких обертах. Принаймні вимішування обороти міксера поступово збільшуємо до середнього чи максимального. Найголовніше, щоб цукрова пудра повністю втрутилася.
  4. Порційно додаємо сюди вершкове масло. Далі, за бажанням, можна додати ванільний екстракт для аромату (не обов’язково).
  5. Продовжуємо збивати до однорідного складу. Якщо багато крему залишається на стінках миски, зберіть його лопаткою і продовжуйте працювати міксером.
  6. Необхідно отримати пишну гладку масу з м’якими списами. Наприкінці перемішуємо лопаткою для більшої гладкості.
  7. Крем чиз для торта з Рікотти готовий. Доповнюйте ваш десерт!