Рецепт запікання в духовці
Крижана риба в духовці – чудове низькокалорійне блюдо, відмінний смак якого підкреслять пряні трави.
Для виконання рецепта достатньо придбати такі продукти:
- риба – 1 кг;
- лимон – 2 шт.;
- оливкова олія – 50 мл;
- кмин, шафран, розмарин і сіль – за смаком.
Процес приготування полягає у виконанні наступних дій:
- Тушки розморожуються і добре очищаються.
- З лимонів вичавлюється сік, яким натирається риба.
- Також тушки обсипаються пряними травами, сіллю і відправляються в холодильну камеру.
- Через 15 хвилин риба укладається у форму для запікання, взбрызгивается маслом і встановлюється в духову шафу, де випікається при 180°с близько 30 хвилин.