Крижана риба – 8 рецептів приготування

Рецепт запікання в духовці

Крижана риба в духовці – чудове низькокалорійне блюдо, відмінний смак якого підкреслять пряні трави.

Для виконання рецепта достатньо придбати такі продукти:

  • риба – 1 кг;
  • лимон – 2 шт.;
  • оливкова олія – 50 мл;
  • кмин, шафран, розмарин і сіль – за смаком.

Процес приготування полягає у виконанні наступних дій:

  • Тушки розморожуються і добре очищаються.
  • З лимонів вичавлюється сік, яким натирається риба.
  • Також тушки обсипаються пряними травами, сіллю і відправляються в холодильну камеру.
  • Через 15 хвилин риба укладається у форму для запікання, взбрызгивается маслом і встановлюється в духову шафу, де випікається при 180°с близько 30 хвилин.
Дивіться також:  Філе куряче в духовці — 14 рецептів приготування
Прокрутка до верху