Як варити юшку в домашніх умовах
Рецепт швидкого, смачного і корисного страви, для виконання якого слід підготувати:
- 2 тушки риби;
- 1 морква;
- 1 цибулину;
- 4 бульби картоплі;
- ½ Лимона;
- щіпку цукру;
- за смаком кулінара трохи зелені і солі.
В процесі:
- Розморожена і очищена риба ріжеться шматками, які відправляються в каструлю з підсоленою водою, де варяться до готовності близько 15 хвилин.
- Рибка виймають, а бульйон проціджують.
- У бульйон відправляються нашатковану цибулю, терту моркву, кубики картоплі, сіль, цукор і трохи зелені.
- Коли овочі зваряться, в суп викладається риба.
- Перше блюдо готове.