Крижана риба – 8 рецептів приготування

Як варити юшку в домашніх умовах

Рецепт швидкого, смачного і корисного страви, для виконання якого слід підготувати:

  • 2 тушки риби;
  • 1 морква;
  • 1 цибулину;
  • 4 бульби картоплі;
  • ½ Лимона;
  • щіпку цукру;
  • за смаком кулінара трохи зелені і солі.

В процесі:

  • Розморожена і очищена риба ріжеться шматками, які відправляються в каструлю з підсоленою водою, де варяться до готовності близько 15 хвилин.
  • Рибка виймають, а бульйон проціджують.
  • У бульйон відправляються нашатковану цибулю, терту моркву, кубики картоплі, сіль, цукор і трохи зелені.
  • Коли овочі зваряться, в суп викладається риба.
  • Перше блюдо готове.
Дивіться також:  Курка по-грузинськи – 8 покрокових рецептів приготування
Прокрутка до верху