Крижана риба – 8 рецептів приготування

Заливне з крижаної риби

Ця риба практично не має запаху і чудово підходить для заливного.

Щоб насолодитися смаком ніжного м’яса, будуть потрібні:

  • ½ Кг риби;
  • 50 г цибулі;
  • 100 г моркви;
  • 200 г горошку;
  • пучок кропу;
  • 2 яйця;
  • пакетик желатину;
  • сіль.

При підготовці:

  • З риби готується філе.
  • У каструлю поміщаються шматочки філе, кубики моркви і цибулі, перев’язаний ниткою пучок зелені.
  • Продукти заливаються 1,5 л води.
  • Вариться до готовності.
  • Бульйон проціджують і солиться, а філе розминається руками.
  • Желатин замочується в 100 мл холодної води, яка поступово розбавляється гарячим бульйоном.
  • На дно форми викласти філе, пластинки відварених яєць і горошок.
  • Інгредієнти заливаються бульйоном, після чого форма забирається в холодильну камеру до застигання холодцю.
Дивіться також:  Тушкована капуста з рисом – 7 рецептів приготування