Крижана риба – 8 рецептів приготування

Варіант приготування котлет

З унікального делікатесу виходять ароматні та ніжні котлети.

Достатньо підготувати:

  • 50 г сметани;
  • 2 моркви;
  • 2 цибулини;
  • 1 яйце;
  • 1 кг риби;
  • зелень, сіль і сухарі для панірування.

Готуються вироби наступним чином:

  • З риби видаляється хребет і готується філе, яке пропускається через м’ясорубку.
  • Цибулю і моркву нарізати кубиками, обсмажують і відправляються до риби.
  • Фарш ще раз пропускають через м’ясорубку, після чого змішується з яйцем, сіллю, зеленню і сметаною.
  • З маси формуються коржі, які обвалюються в хлібній крихті і обсмажують з двох сторін.
Дивіться також:  Котлети з печінки яловичої – 9 рецептів
Прокрутка до верху