Курча тютюну в сметанному соусі
Сметана, або будь-який молочний продукт начебто натурального йогурту або вершків, надають м’ясу ніжності, перетворюючи м’ясні шматочки в тане в роті ласощі. Вона прекрасно просочує волокна, і курча стає ще соковитіше. Особливо люблять таку варіацію діти.
Приготуйте:
- Сметану або вершки – 70-100 р.
- Будь-які спеції – 2 ст. л.
- Тушку курчати (відбиту).
Запікається блюдо стільки ж, скільки і в класичному варіанті, але доведеться час від часу поливати тушку соком, що виділився. І пам’ятайте: така варіація не передбачає гніту.
Візьміть до уваги! У цьому варіанті вам можна замінити яскраві спеції на більш приглушені начебто базиліка, петрушки. Можна виключити часник і тоді смак заграє по-новому.