Курча тютюну в духовці – 7 рецептів

Курча тютюну в сметанному соусі

Сметана, або будь-який молочний продукт начебто натурального йогурту або вершків, надають м’ясу ніжності, перетворюючи м’ясні шматочки в тане в роті ласощі. Вона прекрасно просочує волокна, і курча стає ще соковитіше. Особливо люблять таку варіацію діти.

Приготуйте:

  • Сметану або вершки – 70-100 р.
  • Будь-які спеції – 2 ст. л.
  • Тушку курчати (відбиту).

Запікається блюдо стільки ж, скільки і в класичному варіанті, але доведеться час від часу поливати тушку соком, що виділився. І пам’ятайте: така варіація не передбачає гніту.

Візьміть до уваги! У цьому варіанті вам можна замінити яскраві спеції на більш приглушені начебто базиліка, петрушки. Можна виключити часник і тоді смак заграє по-новому.

Дивіться також:  Курка на пляшці в духовці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху