З додаванням картоплі
При додаванні до основних інгредієнтів картоплі гарнір до страви вже не буде потрібно. В його якості виступить абсолютно приголомшливий картопля, просочений соками м’яса і спецій.
Технологія приготування буде дещо відрізнятися: картопля доведеться постійно поливати м’ясним соком, щоб він не став сухим в процесі смаження. Уникнути цього просто: по-перше, можна поставити в духовку банку з водою, яка почне випаровуватися, віддаючи картоплі вологу. По-друге, можна відварити картоплю до напівготовності, тоді вони дійдуть одночасно з куркою. Режим гриль зробить їх зажаристыми, золотистими, але при цьому соковитим всередині.
Секрет! Вибирайте картопля білих сортів – вони більш рассыпчаты і «чутливі» до м’ясних соків. Червоний картопля найкраще використовувати для інших страв, наприклад, картоплі-фрі.