Соковите курча тютюну в рукаві
Сьогодні, коли багатьом господиням так не вистачає часу на домашню кулінарію, на допомогу приходить рукав – в ньому можна запікати будь-яке м’ясо, не забруднивши дека. Курча тютюну цілком можна готувати в рукаві: смак готового блюда відрізняє соковитість, коли шматочки хочеться з’їсти з кісточками. Це, мабуть, самий диетичный варіант страви, який сміливо можна використовувати при найсуворіших обмежень у харчуванні.
Секрет приготування простий: відбиваємо тушку, натираємо спеціями поміщаємо в рукав, а потім пропекаем при температурному режимі, згідно класичним рецептом. До кілька хвилин до готовності розрізаємо рукав і смажимо кілька хвилин на режимі «гриль». Подавати курчати можна з соусом на основі йогурту і м’яти – він освіжить блюдо, додасть йому пряну нотку.