Курча тютюну в духовці – 7 рецептів

Особливості приготування у фользі

На відміну від рукава, фольга може називатися самостійною посудом – вона утримує температуру, і м’ясо всередині рівномірно прогрівається. Головний секрет – як можна сильніше укутати курчати фольгою, а краще — у кілька шарів. Так сік «не втече», залишиться усередині тушки, але м’ясо не придбає тушкований смак, характерний для рукава. Але і така технологія потребує попереднього відбивання тушки. На фінішній прямій смаження, зніміть «шубу» з фольги, прожарив верхню частину птиці до утворення скоринки.

Курчата тютюну мають зовсім нескладний рецепт приготування в духовці. І вибір варіацій приготування може бути величезний. Не бійтеся пробувати різні маринади – від гострих, до солодких, подавайте курчати не тільки з звичними крупами, картоплею, але сиром сулугуні, печеними яблуками. Тоді кожен раз страва буде відкриватися з нової сторони.

Дивіться також:  Свинина в кисло солодкому соусі – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху