Курка теріякі – 8 рецептів приготування курки в соусі теріякі

Як приготувати в мультиварці?

Інгредієнти: півкіло курятини, 130 мл готового соусу теріякі, 2 часникового зубчики, велика ложка рідкого бджолиного меду, 60 мл рафінованої олії.

  • М’ясо ріжеться брусочками. Вони повинні вийти середнього розміру.
  • Зверху курка заливається сумішшю з інших складниках рецепту. Можна готувати курятину відразу після перемішування, але краще залишити її промаринуватися в отриманому складі на 1-1,5 години.
  • Обсмажується частування у програмі випічки близько півгодини. Кришка пристрою при цьому залишається відкритою.
  • Смачно подавати блюдо з вареним рисом будь-якого сорту.

    Дивіться також:  Як замаринувати імбир в домашніх умовах – 6 рецептів
    Прокрутка до верху