Рецепт в духовці
Інгредієнти: 1 кг курки, по столовій ложці води і картопляного крохмалю, 90 мл яблучного оцту, 130 мл соєвого соусу, по щіпці меленого імбиру і суміші кольорових перчиком, зубок часнику, 1/3 склянки цукру.

Спочатку з’єднуються рідкі компоненти: соєвий соус, вода і яблучний оцет. В отриманій суміші розчиняється цукор і всі спеції. Додається роздавлений часник.
М’якоть курятини нарізане тонкими брусочками.
М’ясо укладається у термостійку форму, заливається готовим пікантним соусом.
Запікається частування в добре розігрітій духовій шафі 35-45 хвилин.
Щоб шматочки курочки залишилися соковитими, час від часу їх слід поливати соусом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8