Курка теріякі – 8 рецептів приготування курки в соусі теріякі

Рецепт в духовці

Інгредієнти: 1 кг курки, по столовій ложці води і картопляного крохмалю, 90 мл яблучного оцту, 130 мл соєвого соусу, по щіпці меленого імбиру і суміші кольорових перчиком, зубок часнику, 1/3 склянки цукру.

  • Спочатку з’єднуються рідкі компоненти: соєвий соус, вода і яблучний оцет. В отриманій суміші розчиняється цукор і всі спеції. Додається роздавлений часник.
  • М’якоть курятини нарізане тонкими брусочками.
  • М’ясо укладається у термостійку форму, заливається готовим пікантним соусом.
  • Запікається частування в добре розігрітій духовій шафі 35-45 хвилин.
  • Щоб шматочки курочки залишилися соковитими, час від часу їх слід поливати соусом.

    Дивіться також:  Паста з морепродуктами в вершковому соусі – 7 рецептів приготування
    Прокрутка до верху