З овочами
Інгредієнти: 330 г курячого філе, 170 мл соусу теріякі, половинка болгарського червоного перцю і стручка перчика чилі, маленька морквина, жменя світлого кунжуту, 3-4 столові ложки рафінованої олії.

Соус найпростіше взяти вже готовий. Він зазвичай продається у відділах продуктів для приготування суші та ролів.
Птах промивається холодною водою, підсушується рушником з паперу, після чого ріжеться невеликими довгастими скибочками.
Дрібно рубається чилі без нутрощів. Останні занадто гострі.
Шматочки філе заливаються соусом, присипаються рубаним перчиком, вимішуються. Під плівкою вони будуть маринуватися в холоді близько півгодини.
Тонкі брусочки болгарського перцю і моркви обсмажують на розігрітому маслі. Овочевий набір можна урізноманітнити кабачком, стручковою квасолею, брокколі.
Курка спочатку обсмажується на що залишився від овочів маслі, а потім вже готується в маринаді до загустіння останнього.
Залишається змішати вміст сковороди з овочевою піджаркою, присипати кунжутом і подавати.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8