Курка теріякі – 8 рецептів приготування курки в соусі теріякі

З овочами

Інгредієнти: 330 г курячого філе, 170 мл соусу теріякі, половинка болгарського червоного перцю і стручка перчика чилі, маленька морквина, жменя світлого кунжуту, 3-4 столові ложки рафінованої олії.

  • Соус найпростіше взяти вже готовий. Він зазвичай продається у відділах продуктів для приготування суші та ролів.
  • Птах промивається холодною водою, підсушується рушником з паперу, після чого ріжеться невеликими довгастими скибочками.
  • Дрібно рубається чилі без нутрощів. Останні занадто гострі.
  • Шматочки філе заливаються соусом, присипаються рубаним перчиком, вимішуються. Під плівкою вони будуть маринуватися в холоді близько півгодини.
  • Тонкі брусочки болгарського перцю і моркви обсмажують на розігрітому маслі. Овочевий набір можна урізноманітнити кабачком, стручковою квасолею, брокколі.
  • Курка спочатку обсмажується на що залишився від овочів маслі, а потім вже готується в маринаді до загустіння останнього.
  • Залишається змішати вміст сковороди з овочевою піджаркою, присипати кунжутом і подавати.

    Дивіться також:  Котлети в духовці – 9 рецептів приготування
    Прокрутка до верху