Курка теріякі – 8 рецептів приготування курки в соусі теріякі

Локшина удон з куркою теріякі

Інгредієнти: півкілограма курячого філе, морква, 170 мл соусу теріякі, 120 г міні-кукурудза (консервована), 270 г пшеничного локшини (удон), 60 мл соєвого соусу, 60 г консервованої кукурудзи.

  • Шматочки філе обсмажуються до скоринки без солі. Далі вона поливається соусом теріякі і карамелізується.
  • Морквина смажиться в окремому посуді з шматочками мініатюрних кукурудзяних качанів і зернятками солодкою.
  • До овочів додається соєвий соус, вони готуються до м’якості.
  • Локшина вариться 5-6 хвилин в солоній воді.
  • Овочева піджарка разом з готовою локшиною викладається до готової курятині. Всі складові перемішуються, і страву можна подавати до столу.

    Дивіться також:  Тефтелі з курячого фаршу – 8 рецептів
    Прокрутка до верху