Курка теріякі – 8 рецептів приготування курки в соусі теріякі

З рисом і грибами

Інгредієнти: півкілограма курячого філе, стільки ж печериць, 2 середні морквини, 3-4 часникового зубчики, 130 мл соусу теріякі, варений рис для гарніру.

  • Довгасті шматочки курки поливається соусом. Під плівкою вони будуть маринуватися в холоді півгодини.
  • Кружечки моркви обсмажуються з грибними слайсами і з подрібненим часником.
  • У маслі з додаванням маринаду курка смажиться. Коли вона до кінця приготується, можна змішувати продукт з морквою і грибами.
  • Вийшло страва викладається поверх відвареного рису і подається до столу.

    Дивіться також:  Минтай тушкований з морквою і цибулею – 6 рецептів
    Прокрутка до верху