З картоплею

Замість рису можна додати всіма улюблений картопля. Виходить не менш смачно і вже точно більше ситно.
На 800 грам курятини також візьміть:
• три картоплини;
• моркву і цибулину;
• два невеликих кабачка;
• солодкий перець;
• два часникового зубчики.
Алгоритм дій схожий з уже описаними:
1. Курятину нарізаємо шматочками, які відразу паніруємо в спеціях.
Крім солі і перцю, можна додати паприку для смаку і кольору, а також прованські трави для аромату.
2. Протягом семи хвилин обсмажуємо пряні шматочки м’яса і викладаємо їх у каструлю.
3. Тепер пасеруємо цибулю з морквою і разом з іншими нарізаними овочами відправляємо до м’яса.
4. Вливаємо воду, щоб вона трохи прикривала інгредієнти, і тушкуємо блюдо 25 хвилин. За кілька хвилин до готовності кладемо рубаний часник і зелень.