Курка – гриль
Смачну курку з хрусткою скоринкою можна приготувати, навіть якщо у вас немає гриля. Підійде звичайна духовка.
Необхідні інгредієнти:
- цілісна тушка курки;
- кілька ложок оливкової олії;
- сіль, перець, паприка і орегано;
Процес приготування:
- Поки ви займаєтеся підготовкою тушки потрібно включити духовку на 230 градусів, щоб вона встигла розігрітися.
- Курку промийте під холодною водою, обітріть паперовими рушниками.
- Покладіть м’ясо в форму, яку будете використовувати для готування. Натріть її з усіх сторін сіллю і перцем. І окремо змішайте інші приправи з оливковою олією і так само натріть цією сумішшю м’ясо.
- Готуйте тушку на високій температурі приблизно 20 хвилин, а за цей час знизьте її до 200 градусів і запікайте ще хвилин сорок. Після закінчення часу дістаньте м’ясо і дайте йому настоятися близько 15 хвилин.