Курка в пакет для запікання в духовці – 3 рецепта приготування

Секрети й тонкощі приготування курки в рукаві

Багато молоді господині стикаються з проблемою приготування курки. Дуже складно підібрати правильний температурний режим, що б вся тушка пропеклась рівномірно. В цьому випадку краще за все запікати курку в пакеті.

Куряче м’ясо ідеально поєднується з овочами, такими як баклажани або кабачки. Якщо куряча тушка суха і зовсім без жиру, то готуємо її в прованських травах з овочами, результат буде приголомшливим!

Дуже смачна курочка виходить, якщо її запекти з картоплею і цибулею. В цьому випадку краще обійтися без кабачків і помідорів, інакше картопля розкисне.

Якщо у вас не виходить рум’яна кірочка, то в кінці приготування потрібно акуратно розрізати пакет і змастити тушку соєвим соусом з медом. Після чого знову відправити на 15 хвилин у духовку.

Якщо часу на готування залишається зовсім мало, то можна приготувати в пакет для запікання шматочками курку з сиром. М’ясо, порізане шматочками, готується набагато швидше, а сир додасть йому пікантний смак і аромат.

Дуже ніжною, ароматною і м’якою виходить курочка з додаванням яблук і часнику.

Дивіться також:  Кабачки в клярі – 7 рецептів приготування