Секрети й тонкощі приготування курки в рукаві
Багато молоді господині стикаються з проблемою приготування курки. Дуже складно підібрати правильний температурний режим, що б вся тушка пропеклась рівномірно. В цьому випадку краще за все запікати курку в пакеті.
Куряче м’ясо ідеально поєднується з овочами, такими як баклажани або кабачки. Якщо куряча тушка суха і зовсім без жиру, то готуємо її в прованських травах з овочами, результат буде приголомшливим!
Дуже смачна курочка виходить, якщо її запекти з картоплею і цибулею. В цьому випадку краще обійтися без кабачків і помідорів, інакше картопля розкисне.
Якщо у вас не виходить рум’яна кірочка, то в кінці приготування потрібно акуратно розрізати пакет і змастити тушку соєвим соусом з медом. Після чого знову відправити на 15 хвилин у духовку.
Якщо часу на готування залишається зовсім мало, то можна приготувати в пакет для запікання шматочками курку з сиром. М’ясо, порізане шматочками, готується набагато швидше, а сир додасть йому пікантний смак і аромат.
Дуже ніжною, ароматною і м’якою виходить курочка з додаванням яблук і часнику.