З овочами
Дуже ефектною виходить курка з овочами. Запечена в рукаві в духовці вона стає одночасно основною стравою і гарніром. Принадність страви в тому, що з ним легко використовувати будь-які сезонні овочі: томати, перці, баклажани, кабачки, гарбуз, картопля, морква і цибуля. Словом, що душі завгодно. Але є один невеликий секрет. Овочі дрібно різати не можна, щоб вони не перетворилися на кашу. Вчимося готувати саме правильно страва з курки і овочів.
Покроковий рецепт виглядає так:
Готове блюдо викладаємо в широке і глибоке блюдо, рясно поливаючи соками, які виділялися при гасінні.
Ситна страва, дуже смачне, а аромат видає фантастичний! Можна істотно знизити його калорійність, якщо попередньо зняти з курки шкіру, зрізати увесь жир, або використовувати одне куряче філе. Подають страву зеленню і нежирною сметаною. Добре присипати м’ясо і овочі кедровими горішками або насінням кунжуту.