Курка в рукаві в духовці – 7 смачних рецептів запікання

Рецепт приготування шматочками

Коли катастрофічно не вистачає часу, а гості ось-ось підійдуть, легко запекти в рукаві шматочки курки — стегна, ніжки, стегенця, крильця або набір «для ” чахохбілі».

Якщо попередньо промаринувати шматочки в цибулі і оцті, а потім присмачити спеціями, то пропікається м’ясо швидко, виходить соковитим і ароматним.

Процес піде швидше, якщо не полінуватися і нарізати їх на дві частини. Далі натираємо будь-якими спеціями, відправляємо в рукав і запікаємо 40 хвилин. Поки шматочки печуться, можна відварити рис, картоплю або пасту – страва вийде повноцінним, ситним. Додайте в рукав стебло цибуля порей одночасно з м’ясом. Після гасіння він стає прозорим і насичує птицю додатковим ароматом. Наріжте легкий салат із зелені, пекінської капусти, зробіть легкі канапе з сиром і шинкою і насолоджуйтеся трапезою в компанії улюблених друзів.

Дивіться також:  Як варити фунчозу в домашніх умовах – 6 рецептів
Прокрутка до верху