Курка в рукаві в духовці – 7 смачних рецептів запікання

Фарширована рисом в рукаві

Курку в рукаві можна приготувати в духовці цілком, нафаршировав рисом з овочами. Фірмовим рецептом сім’ї може стати такий варіант страви.

Готуємо покроково:

  • Курку промиємо, витираємо рушником насухо.
  • Рис відварюємо до напівготовності
  • Моркву тремо на крупній тертці, часник і цибулю ріжемо на невеликі часточки.
  • Змішуємо рис, овочі.
  • Приправляємо їх сіллю, перцем.
  • Набиваємо птицю сумішшю рису і овочів.
  • Кладемо все в рукав.
  • Щільно зав’язуємо рукав з двох сторін.
  • Запікаємо в духовці, поки тушка не зарум’яниться 40-60 хвилин.
  • Подаємо на великому керамічному блюді, прикрасивши зеленню і цибульними кільцями.
  • В якості начинки можна використовувати рис з кукурудзою, горошком, дрібними колечками болгарського перцю. Дуже смачно змішувати рисову крупу з печерицями, обсмаженими цибулею до м’якості. Блюдо виходить настільки смачним, що домочадці завжди просять добавки, вимагають повторювати рецепт як можна частіше.

    Дивіться також:  Малосольні огірки в пакеті – 7 швидких і смачних рецептів
    Прокрутка до верху