Смачні курячі рулетики
Таке блюдо відмінно підійде для фуршету або як доповнення до гарячого.
Для його приготування знадобиться:
- 700 грам курячого філе;
- 200 грам чорносливу;
- 140-160 грам бекону;
- 2 склянки червоного вина.
Перед приготуванням смачних курячих рулетиків потрібно розрізати м’ясо на шматки, відбити і приправити спеціями за смаком.
- Чорнослив розрізають на дві частини і обертають їх спочатку м’ясом птиці, а потім беконом.
- Напівфабрикат фіксують шпажками і занурюють у червоне вино на ніч.
- Після того, як заготовки промариновались, їх запікають в розігрітій до 190 градусів духовці півгодини.
Подавати рулетики краще на плоскому блюді, прикрашеному зеленню.