Курка з чорносливом — 5 рецептів смачних страв

Смачні курячі рулетики

Таке блюдо відмінно підійде для фуршету або як доповнення до гарячого.

Для його приготування знадобиться:

  • 700 грам курячого філе;
  • 200 грам чорносливу;
  • 140-160 грам бекону;
  • 2 склянки червоного вина.

Перед приготуванням смачних курячих рулетиків потрібно розрізати м’ясо на шматки, відбити і приправити спеціями за смаком.

  • Чорнослив розрізають на дві частини і обертають їх спочатку м’ясом птиці, а потім беконом.
  • Напівфабрикат фіксують шпажками і занурюють у червоне вино на ніч.
  • Після того, як заготовки промариновались, їх запікають в розігрітій до 190 градусів духовці півгодини.

Подавати рулетики краще на плоскому блюді, прикрашеному зеленню.

Дивіться також:  Кров’яна ковбаса з гречкою – 4 рецепта, як приготувати в домашніх умовах
Прокрутка до верху