Готуємо в мультиварці
Це блюдо прийшло до нас з екзотичних країн і відрізняється своїм незвичайним смаком.
Для його приготування потрібні:
- 30 грам каррі;
- 2 сушених бутони гвоздикового дерева;
- половина чайної ложки куркуми;
- 8 курячих гомілок;
- 8-10 черносливов;
- половина склянки води;
- 2 зірочки анісу;
- 3 столових ложки соєвого соусу;
- 30 грам цукрового піску.
Спосіб приготування:
- Куряче м’ясо натираємо сіллю і куркумою.
- Поки гомілки маринуються, у блендері збиваємо всі інші інгредієнти страви.
- Потім м’ясо підрум’янюємо в мультиварці, встановивши режим «Випічка». Якщо на мультиварці немає функції випічки, то можна використовувати режим «Смаження», періодично перемішуючи шматочки курки.
- Через деякий час, в чашу з м’ясом додаємо суміш з блендера і встановлюємо режим «Гасіння».
- Курку з чорносливом готуємо в мультиварці всього півгодини до моменту подачі.