Курка з чорносливом — 5 рецептів смачних страв

Готуємо в мультиварці

Це блюдо прийшло до нас з екзотичних країн і відрізняється своїм незвичайним смаком.

Для його приготування потрібні:

  • 30 грам каррі;
  • 2 сушених бутони гвоздикового дерева;
  • половина чайної ложки куркуми;
  • 8 курячих гомілок;
  • 8-10 черносливов;
  • половина склянки води;
  • 2 зірочки анісу;
  • 3 столових ложки соєвого соусу;
  • 30 грам цукрового піску.

Спосіб приготування:

  • Куряче м’ясо натираємо сіллю і куркумою.
  • Поки гомілки маринуються, у блендері збиваємо всі інші інгредієнти страви.
  • Потім м’ясо підрум’янюємо в мультиварці, встановивши режим «Випічка». Якщо на мультиварці немає функції випічки, то можна використовувати режим «Смаження», періодично перемішуючи шматочки курки.
  • Через деякий час, в чашу з м’ясом додаємо суміш з блендера і встановлюємо режим «Гасіння».
  • Курку з чорносливом готуємо в мультиварці всього півгодини до моменту подачі.
Дивіться також:  Класичний плов – 10 рецептів, як приготувати смачний плов
Прокрутка до верху