Курка з грибами — 21 рецепт приготування в домашніх умовах

Салат з копченою куркою і грибами

Склад продуктів:

  • відварені яйця — 5 шт.;
  • свіжі огірки — 3 шт.;
  • цибуля-ріпка;
  • банку маринованих печериць (інших грибів);
  • копчена курка (грудки або стегенця) — 400 г;
  • майонез або сметана;
  • пісне масло;
  • зелень, сіль «екстра».

Спосіб приготування:

  • Дістаємо гриби з маринаду, дрібно нарізаємо, обсмажуємо в олії разом з нарубаним цибулею.
  • Копчене м’ясо шаткуємо соломкою, викладаємо на блюдо, зверху розміщуємо частину дрібно тертих яєць, розділені на часточки свіжі огірки і остиглий грибний склад. Далі знову йдуть яйця, що залишилися, і тонкі пластини огірків.
  • Всі шари присмачую сметаною або майонезом, приправляємо сіллю і перцем.

Подаємо салат після годинної просочення в холодильнику.

Дивіться також:  Курка в соєвому соусі в духовці – 8 рецептів приготування