Салат з копченою куркою і грибами
Склад продуктів:
- відварені яйця — 5 шт.;
- свіжі огірки — 3 шт.;
- цибуля-ріпка;
- банку маринованих печериць (інших грибів);
- копчена курка (грудки або стегенця) — 400 г;
- майонез або сметана;
- пісне масло;
- зелень, сіль «екстра».
Спосіб приготування:
- Дістаємо гриби з маринаду, дрібно нарізаємо, обсмажуємо в олії разом з нарубаним цибулею.
- Копчене м’ясо шаткуємо соломкою, викладаємо на блюдо, зверху розміщуємо частину дрібно тертих яєць, розділені на часточки свіжі огірки і остиглий грибний склад. Далі знову йдуть яйця, що залишилися, і тонкі пластини огірків.
- Всі шари присмачую сметаною або майонезом, приправляємо сіллю і перцем.
Подаємо салат після годинної просочення в холодильнику.