Курка з грибами в духовці – 8 рецептів приготування

З помідорами

Ми завжди прагнемо порадувати близьких оригінальними та смачними стравами. Але інколи прості рецепти з доступними продуктами дозволяють приготувати справжній кулінарний шедевр.

Склад інгредієнтів:

  • п’ять курячих стегон;
  • два помідора;
  • 225 г печериць;
  • 135 г сиру;
  • чотири часникового зубчики;
  • сіль, перець.

Готуємо поетапно:

  • Стегна птиці присмачую сіллю, перцем та іншими спеціями на ваш вибір. Викладаємо їх у форму або на деко.
  • Печериці ріжемо пластинками, обсмажуємо на олії, також приправте спеціями.
  • На кожне куряче стегно викладаємо смажені грибочки, зверху кладемо півкільця томатів.
  • В піалі з’єднуємо натертий сир, майонез і подрібнений пряний овоч, отриману масу викладаємо на томати.
  • Запікаємо страву 45 хвилин (температура 200°С).

І це мала частина того, що можна зробити з курки та грибів. Ви можете додавати інші інгредієнти і придумувати свої оригінальні рецепти.

Дивіться також:  Канапе з оселедцем – 7 рецептів холодної рибної закуски