Курка з картоплею в мультиварці, рецепт з фото

Щодня безліч людей займаються приготуванням улюбленого страви – курки з картоплею. Деякі смажать, інші тушкують. Курка з картоплею в мультиварці може готуватися в будь-якому вигляді, і виходить дуже смачною і ароматною.
Попередня обробка продуктів для приготування курки з картоплею в мультиварці:
Є багато способів приготування цієї страви. Курку з картоплею можна загасити, приготувати на пару, запекти або зварити. Для любителів смачно поїсти мультиварка стане чудовим помічником.

Рецепт курки з картоплею в мультиварці

Для початку слід підготувати інгредієнти. Курочка очищається від шкіри. Для любителів золотої скоринки це умова необов’язково. Потім м’ясо очищається від жиру, його повинно бути зовсім небагато, щоб не зіпсувався смак страви. Також потрібно підготувати додаткові інгредієнти – картоплю, моркву, цибуля, селера, часник і т. д. Не варто забувати про спеції, трави і приправи, вони надають особливий смак курки з картоплею.
Вибираємо режим «за смаком»
Курка з картоплею в мультиварці готується досить просто і виходить соковитою і ароматною. Готувати цю страву в мультиварці можна по-різному. Щоб зробити спекотне, потрібно вибрати програму «Гасіння». Для запікання курки з картоплею можна вибрати режим «Випічка». Також завдяки приладу страви можна додати рум’яну скоринку. А в деяких мультиварках навіть існує режим для приготування продуктів з хрусткою скоринкою.
Найпростіший рецепт курки з картоплею в мультиварці
Спочатку слід нарізати курочку на невеликі шматки. Ємність мультиварки трохи змащуємо олією, викладаємо шматочки курочки в неї і виставляємо програму «Смаження» або «Випічка». У цьому режимі курочка обсмажується, попередньо потрібно посолити, поперчити і додати різні спеції.
Після смаження курочку потрібно викласти на тарілку, а в мультиварку, на це ж масло, додати нарізану півкільцями цибулю і нарізану моркву. Овочі також обсмажуються. Піджарка викладається в посудину. У ємність мультиварки додаємо курочку, а на неї кладемо обсмажені овочі. Для обсмажування інгредієнтів можна використовувати сковорідку.

Дивіться також:  Кращі рецепти білкових кремів з фото

 

Тушкована картопля з куркою в мультиварці

 

  • Картоплі треба 3-4 штуки. Його треба порізати на великі шматочки і покласти зверху в каструлю, поперчити і посолити за смаком, додати приправи.
  • Кілька головок часнику дрібно нарізати і закладаються в мультиварку.
  • Всі компоненти сбрызгиваются соняшниковою олією і додаються 3 ст. л. будь-якого розсолу.
  • Вибираємо програму «Гасіння» і закриваємо каструлю.
  • Розсіл можна замінити простою водою.
  • Страва має смак тушкованої курки з російської печі.
  • М’ясо стає дуже ніжним і ароматним.
  •  

    Таке блюдо припаде до смаку всім членам сім’ї.

     

     

    Зверніть увагу на ці рецепти:

    Яблука в мультиварці

    Борщ в мультиварці

    Рецепт шарлотки з яблуками

    Рецепт Кыстыбый

     

    Приємного апетиту!

    Прокрутка до верху