З замороженими овочами
Куряче м’ясо можна приготувати не тільки зі свіжими, але і з замороженими овочами.
Краще всього купувати готові суміші, розфасовані в пакети, так як в них оптимально витриманий баланс між різними сортами овочів. Завдяки цьому можна отримати оригінальне і апетитне блюдо.
Для курки з овочевою сумішшю знадобиться:
- курка – 400 г;
- м’ясний або овочевий бульйон – 160 мл;
- дрібно нарізані кріп і петрушка – 50 г;
- сіль і перець;
- суміш заморожених овочів – 400 г;
- подрібнений часник – 24 м;
- трохи спецій для курки.
Приготувати зазначене блюдо дуже просто:
- Курку нарізати на порційні шматки, промити, за бажанням видалити шкіру і кістки, додати спеції. Залишити в холодильнику для маринування на деякий час.
- Розігріти рослинну олію в посуді для смаження, викласти курку, додати дрібно натертий часник і обсмажити до утворення золотистої скоринки.
- До отриманого м’яса викласти овочеву суміш і бульйон. Зменшити вогонь і тушкувати страву до тих пір, поки рідина не випарується.
Готову страву сервірувати гарячим, попередньо прикрасивши зеленню.