Курка з овочами на сковороді – 7 рецептів приготування

З замороженими овочами

Куряче м’ясо можна приготувати не тільки зі свіжими, але і з замороженими овочами.

Краще всього купувати готові суміші, розфасовані в пакети, так як в них оптимально витриманий баланс між різними сортами овочів. Завдяки цьому можна отримати оригінальне і апетитне блюдо.

Для курки з овочевою сумішшю знадобиться:

  • курка – 400 г;
  • м’ясний або овочевий бульйон – 160 мл;
  • дрібно нарізані кріп і петрушка – 50 г;
  • сіль і перець;
  • суміш заморожених овочів – 400 г;
  • подрібнений часник – 24 м;
  • трохи спецій для курки.

Приготувати зазначене блюдо дуже просто:

  • Курку нарізати на порційні шматки, промити, за бажанням видалити шкіру і кістки, додати спеції. Залишити в холодильнику для маринування на деякий час.
  • Розігріти рослинну олію в посуді для смаження, викласти курку, додати дрібно натертий часник і обсмажити до утворення золотистої скоринки.
  • До отриманого м’яса викласти овочеву суміш і бульйон. Зменшити вогонь і тушкувати страву до тих пір, поки рідина не випарується.

Готову страву сервірувати гарячим, попередньо прикрасивши зеленню.

Дивіться також:  Соус з авокадо – 7 рецептів смачного і корисного соусу для різних страв
Прокрутка до верху