Курка з овочами на сковороді – 7 рецептів приготування

Курка «Теріякі» з овочами на сковороді

Курка Теріякі – смачне і ситне блюдо в азіатському стилі, дуже просте у приготуванні. Подається з гарніром. Краще всього, якщо це буде відварна яєчна або пшенична локшина типу удон.

Знадобляться такі компоненти як:

  • курятина – 250 г;
  • тонко шаткована морква – 90 г;
  • тонко різаний кабачок – 90 г;
  • резану півкільцями паприка – 90 г;
  • соус Теріякі» – 210 мл;
  • кунжут для прикраси – 50 р.

Приготувати курку в азіатському стилі не складе праці:

  • Спочатку потрібно підготувати м’ясо. Його миють, розрізують на невеликі смужки.
  • У сотейнику розігріти трохи олії, викласти овочі, додати трохи соусу і протушкувати кілька хвилин.
  • Після цього додати до овочевої суміші курку і решті соус. Коли рідина закипить, вогонь зменшують і готують суміш до тих пір, поки соус не випарується більше, ніж наполовину.

Готову страву прикрасити цедрою лайма і подавати разом зі свежесваренной локшиною.

Дивіться також:  Картопляна бабка – 8 рецептів приготування в духовці і мультиварці
Прокрутка до верху