Курка «Теріякі» з овочами на сковороді
Курка Теріякі – смачне і ситне блюдо в азіатському стилі, дуже просте у приготуванні. Подається з гарніром. Краще всього, якщо це буде відварна яєчна або пшенична локшина типу удон.
Знадобляться такі компоненти як:
- курятина – 250 г;
- тонко шаткована морква – 90 г;
- тонко різаний кабачок – 90 г;
- резану півкільцями паприка – 90 г;
- соус Теріякі» – 210 мл;
- кунжут для прикраси – 50 р.
Приготувати курку в азіатському стилі не складе праці:
- Спочатку потрібно підготувати м’ясо. Його миють, розрізують на невеликі смужки.
- У сотейнику розігріти трохи олії, викласти овочі, додати трохи соусу і протушкувати кілька хвилин.
- Після цього додати до овочевої суміші курку і решті соус. Коли рідина закипить, вогонь зменшують і готують суміш до тих пір, поки соус не випарується більше, ніж наполовину.
Готову страву прикрасити цедрою лайма і подавати разом зі свежесваренной локшиною.