Курка з овочами на сковороді – 7 рецептів приготування

Куряче філе

Філе курки можна приготувати разом з овочами і томатно-вершковим соусом. Завдяки цьому м’ясо вийде особливо соковитим, буде відмінно поєднуватися з будь-яким гарніром.

Інгредієнти для страви:

  • філе з стегенець – 250 г;
  • моркву соломкою – 70 г;
  • цибулина кубиками – 70 г;
  • подрібнений часник – 30 р;
  • дрібно різаний солодкий помідор – 70 г;
  • мускатний горіх, куркума і порошок солодкої паприки – по 1 ч. л.;
  • вершки 10% – 240 мл

Готують страву так:

  • Філе ретельно промити, розділити на порційні шматки.
  • У розігрітий сотейник викласти м’ясо, гасити не більше 7 хвилин, після чого додати до нього овочі, сіль і спеції. Ретельно розмішати і готувати ще 10 хвилин.
  • Отриману суміш залити вершками, зменшити вогонь, накрити кришкою і томити близько 25 хвилин. Після кришку зняти і дати суміші трохи загуснути.

Готову страву прикрасити зеленню і подавати до столу.

Приготування курки з будь-якими видами овочів не складе праці. Головне – суворо дотримуватися рецептури і технології приготування для отримання не тільки смачної, але і корисної страви.

Дивіться також:  Філе тріски в духовці — 8 рецептів запікання
Прокрутка до верху