Рецепт з медом
За цим рецептом можна готувати не тільки цілу тушку, але і стегна або крило. Просте і смачне блюдо, на яке не треба витрачати багато часу.
Інгредієнти:
- масло – 3 ст. ложки оливкової;
- сіль;
- соус соєвий – 2 ст. ложки;
- часник – 5 зубків;
- гірчиця – 3 ст. ложки;
- тушка курчати – 1,5 кг;
- мед – 2 ст. ложки натурального;
- яблука – 3 кисло-солодких;
- слива – 8 шт.
Приготування:
- Дрібно нашаткувати зубки часничку.
- Змішати гірчицю з медом. Влити олію.
- Додати часник.
- Налити соус соєвий.
- Підсолити. Перемішати.
- Промазати курочку маринадом.
- Залишити на пару годин.
- Нарізати яблучка часточками.
- Сливу розрізати навпіл. Кісточки викинути.
- Помістити яблука і сливи в тушку.
- Покласти у форму. Використовуйте скляний з кришкою.
- Готувати півтори години.
- Режим духової шафи 180 град.