Курка з яблуками в духовці – 6 рецептів смачного запікання

Рецепт з медом

За цим рецептом можна готувати не тільки цілу тушку, але і стегна або крило. Просте і смачне блюдо, на яке не треба витрачати багато часу.

Інгредієнти:

  • масло – 3 ст. ложки оливкової;
  • сіль;
  • соус соєвий – 2 ст. ложки;
  • часник – 5 зубків;
  • гірчиця – 3 ст. ложки;
  • тушка курчати – 1,5 кг;
  • мед – 2 ст. ложки натурального;
  • яблука – 3 кисло-солодких;
  • слива – 8 шт.

Приготування:

  • Дрібно нашаткувати зубки часничку.
  • Змішати гірчицю з медом. Влити олію.
  • Додати часник.
  • Налити соус соєвий.
  • Підсолити. Перемішати.
  • Промазати курочку маринадом.
  • Залишити на пару годин.
  • Нарізати яблучка часточками.
  • Сливу розрізати навпіл. Кісточки викинути.
  • Помістити яблука і сливи в тушку.
  • Покласти у форму. Використовуйте скляний з кришкою.
  • Готувати півтори години.
  • Режим духової шафи 180 град.
Дивіться також:  Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху