Рулетики з курки з яблуками
Завжди виграшний варіант – яблука і куряче м’ясо. Якщо хочете на урочистому вечері здивувати гостей гарним, оригінальним, ситний і дуже смачним блюдом, то ідеальний варіант – куряче філе з яблуками. Недорого і просто, а результат – чудовий вигляд і смак. Рулетики, приготовані під сирною скоринкою принесуть насолоду і радість самим вибагливим гурманам.
Інгредієнти:
- сир – 70 г твердого;
- філе – 650 г;
- перець чорний – пол ч. ложечки;
- масло вершкове або топлене – 3 ст. ложки;
- цибуля – 1 цибулина;
- яблуко – 1 велике;
- сіль.
Приготування:
- Філе розрізати на 4 частини.
- Відбити.
- Підсолити. Посипати перцем. Натерти.
- Очистити цибулину і яблуко.
- Дрібно нашаткувати.
- Викласти на кожну частину м’яса начинку.
- Щільно скрутити.
- Взяти зубочистку. Закріпити.
- Розігріти олію на сковорідці.
- Викласти рулетики.
- Смажити до появи золотистого кольору.
- Сир нарізати. Необхідні тонкі пластинки.
- Прибрати зубочистки з рулетиків.
- Викласти на деко.
- Накрити сиром.
- Запікати в духовій шафі.
- Час – чверть години.
- Температура 170 град.
Більш корисним буде поєднання соняшникової та топленого масла.