Ніжна куряча грудка з сиром на сковороді
Не секрет, що чоловіки — великі шанувальники м’яса по-французьки, яке відрізняє наявність сирної шапочки. Але завжди легко приготувати своєрідну лайт-версію, де немає майонезу, зате є дієтичне м’ясо і сир.
Для цієї страви нам знадобиться шматочок курячого філе, олія і будь-який твердий сир.
На розігрітій сковороді обсмажуємо грудки з двох сторін по парі хвилин з кожної (так вона залишиться соковитою), присипаємо тертим сиром, вимикаємо плиту, щоб сир розплавився. Відбивна готова! Подаємо її з овочами, картоплею або пастою.
Сир для рецепта можна брати будь. Дуже пікантний варіант — з сиром сорти Дорблю.
А всім любителям експериментів пропонуємо інший варіант сирної курячої грудки. Для цього філе розрізаємо на дві частини і фаршируємо трикутником плавленого сиру. «Зашиваємо» філе зубочисткою, обсмажуємо на сковорідці до готовності (приблизно 10-12 хвилин) і подаємо до столу. Сир всередині розплавиться і наситить м’ясо соками. Таке блюдо виходить напрочуд оригінальним і дуже смачним.